Bullwackie
Image default
Aanbiedingen

Altijd een groene grasmat met kunstgras

Wilt u het hele jaar door een mooie groene grasmat? Overweeg dan om kunstgras te kopen. Kunstgras kan op veel plekken worden gelegd. U kunt het natuurlijk gebruiken in de tuin, maar het kan ook prima op een balkon, dakterras, speelveld of sportveld worden gelegd. U kunt het dus in veel verschillende situaties gebruiken. Een vaak gehoord argument om kunstgras niet te kopen, is dat het niet echt aanvoelt en het niet echt lijkt. Tegenwoordig is dat niet meer. Kunstgras ziet er net zo uit als echt gras. Het voelt ook zo. Veel aanbieders hebben wat voorbeelden in hun winkel staan, waar u het even kunt voelen. U zult zien: ook op kunstgras kunt u heerlijk met de blote voeten lopen en het lijkt net echt gras!

Wat zijn de voordelen van kunstgras?

Het meest voor de hand liggende voordeel van kunstgras is toch wel dat het altijd groen is. Bovendien hoeft u niet elke week het gras te maaien, onkruid te wieden of strimmen. En dat niet alleen. Kunstgras heeft geen mest of kalk nodig. Het enige wat u moet doen met kunstgras is het regelmatig schoonmaken. Dat kan al met de bezem! Het is dus veel onderhoudsarmer dan normaal gras.  

Verschillende soorten kunstgras kopen

U kunt verschillende soorten kunstgras kopen. Kunstgrasgigant is een ervaren partij dat zich specialiseert in kunstgras. Zij hebben veel verschillende soorten kunstgras, die u in één van de vele vestigingen kunt bekijken en ook voelen. Zij hebben de volgende soorten kunstgras:

  • Speelgras of siergras
  • Sportgras
  • Gekleurd gras
  • Kunstgras voor binnen
  • Kunstgras voor balkon of dakterras

Nóg een voordeel

Naast de eerder genoemde voordelen, heeft kunstgras nóg een voordeel: het is makkelijk te leggen. Het kan gewoon op het zand gelegd worden. U moet de grond wel egaliseren en eventueel aantrillen, maar dan kunt u de mat er gewoon opleggen. Om indeuken van het zandbed te voorkomen, kunt u gebruik maken van een stabilisatiedoek.

https://www.kunstgrasgigant.nl/