Bullwackie
Image default
Woning en Tuin

Geen normale, maar een aluminium schuifpui

Ik ben overgeschakeld van een houten schuifpui, naar een aluminium schuifpui. Als sinds ik het huis heb gekocht, erger ik mij eraan dat ik elke keer een professionele schilder moet inhuren om de kozijnen van de schuifpui met speciale houtverf weer bij te werken. Daar was ik een beetje klaar mee en wilden daarom overgaan naar aluminium. Mijn vrouw zag niet het verschil tussen de twee producten, dus moest ik haar nog even overhalen waarom een aluminium schuifpui beter is. 

Voordelen van een aluminium schuifpui

Er zijn vele voordelen die je kunt hebben aan een schuifpui van aluminium. Maar mijn vrouw was daar nog niet van overtuigt, dus besloot ik met haar om naar een specialist te gaan in schuifpuien om daar eens een gesprek te voeren. Dit bedrijf was Schipper Ede en zij hebben de expertise om goede aluminium schuifpuien te maken. We kwamen daar binnen en we werden meteen begroet door een medewerker van Schipper Ede. Samen vroegen we wat nu precies de voordelen zijn van het aanschaffen van een aluminium schuifpui. De medewerker zei dat de schuifpui vrij is van schilderwerk, omdat door het materiaal de verf er langer op blijft zitten en dat het makkelijk samen te stellen is met het huis. 

Blij met het resultaat

Mijn vrouw was verrast bij alle voordelen die je met dit product kon halen. Uiteindelijk na nog een goed overleg met elkaar, hebben we besloten om een schuifpui aan te schaffen. Dit hebben we ook door Schipper Ede laten doen en dat was de beste keuze. Ze hebben alles netjes afgewerkt en het ziet er top uit. We hadden zonder Schipper Ede nooit zo veel plezier gehad van onze schuifpui. Nu zitten we heerlijk in de tuin, terwijl de schuifpui lekker open staat om wat frisse lucht binnenshuis te krijgen.

Contact

Bent u ook benieuwd naar het brede assortiment van Schipper Ede? En wat zij voor diensten aan u kunnen bieden? Bekijk dan eens de website van Schipper Ede voor meer informatie over hun grote showroom waar u een kijkje kunt nemen bij de producten en nog veel meer.