Skip to content

Eten en Drinken

Een koelkast koop je niet voor een week, maar voor minimaal 10 jaar!

Liebherr Koelkast

Bij het doordacht aanschaffen van een koelkast komt meer kijken dan de meeste mensen denken. Liebherr heeft een heel groot assortiment waardoor het belangrijk is om rustig de tijd te nemen. Uw keuze maakt u op basis van diverse criteria. Moet het een vrijstaande op inbouwvariant zijn? Moet het comfort of premium zijn? Moet het met of zonder Icemaker zijn? Wilt u een witte buitenkant of vooral rvs? Moet het met of zonder BioFresh zijn en nog meer van dergelijke vragen. Wilt u een icemaker, dan moet er een wateraansluiting worden voorzien. Bij voorkeur in de buurt van de koelkast, omdat er anders een extra lange waterslang (maximaal 3 meter) moet worden voorzien. Dit is geen reguliere slang, omdat deze een omwikkeling heeft van rvs. Er is een Liebherr koelkast voor iedereen. Het installeren van een koelkast kunt u veelal zelf. Het is een kwestie van uitpakken en de stekker in het stopcontact steken. Over het eerst 24 uren laten staan zijn de geleerden het niet met elkaar eens. Maar als het een koelkast voor henzelf zou zijn, dan lieten ze hem toch maar even staan. 

De meeste mensen die een koelkast van Liebherr willen een Nofrost BioFresh apparaat hebben. De meeste bedrijven die willen concurreren met Liebherr laten hun apparatuur maken door Liebherr. Het enige wat wordt gedaan is ander stickerwerk, deursluiting en wat identificatienummers aan de kasten veranderen. De apparaten van Liebherr zijn zo energiezuinig dat ze vaak een A+++ energierating hebben, maar feitelijk als er A++++ zou bestaan, dan zaten ze in die categorie.

Veel mensen bestellen een koelkast in de vorm van koelvriescombinatie. Het grote verschil zit er in dat een koelvriescombinatie beschikt over twee thermostaten. Hierdoor kun je het vries- en koeldeel apart bedienen. Zeker in tijden van vakantie is dit prettig. Je schakelt het koel deel uit en zet de deur open terwijl je het vriesdeel zijn werk laat doen. Heb je de koelapparatuur gekocht via Koelen & Vriezen, dan krijg je er ook een overspanningsbeveiliger bij. Zodoende hoef je geen stress te hebben voor eventuele blikseminslag. De koelapparatuur is beschermd en bij extreem heftige overspanning is de apparatuur zelfs verzekerd. Bij het bedrijf Koelen & Vriezen krijg je de beste prijs van Nederland en wordt de apparatuur bij je thuis afgeleverd. Gaat het om complexe apparatuur zoals een side by side, dan wordt deze zelfs geïnstalleerd. Uiteraard alleen door deskundige medewerkers die zijn opgeleid door Liebherr zelf.


Comments are Closed on this Post