Skip to content

Eten en Drinken

Een side by side met BioFresh verdient de investering terug op de levensduur

Liebherr side by side

Een Liebherr side by side is niet voor iedereen weggelegd. Niet zo zeer omdat de investering wat hoger is, maar ook de benodigde ruimte er niet is. Daarbij is het zo wanneer je een icemaker wenst te hebben, dat er een wateraansluiting voorzien moet zijn in de directe omgeving van de side by side.

Er zijn zeer uiteenlopende side by sides met en zonder icemaker, maar ook bestaan er inbouw varianten. Deze worden zo ingebouwd dat je niet ziet dat er een site by site achter de deuren zit. De breedte van de site by site kasten is 60 cm. Op de deuren van de site by site wordt het paneel gemonteerd van de overige keukenkasten. Zo wordt een geheel gevormd met de omgeving. Wat betreft het aantal deure kies je bij de side by side uit twee, drie of vier deuren. Waarbij de SBSes 7165 in het oog springt vanwege de ingebouwde wijnklimaatkast. Dit is overigens een vrijstaande side by side. Liebherr heeft momenteel acht vrijstaande side by sides en drie inbouw modellen.

De modellen zijn in te delen op basis van energieverbruik, met of zonder ice maker, met of zonder softsystem. Ze hebben allen wel een NoFrost system wat ijsvorming in het vriesdeel voorkomt. Dit zorgt ervoor dat je niet moet ontdooien en dat er geen rijpvorming op de producten komt. Alle side by sides hebben in huis vriesdeel een SuperFrost systeem. Dit zorgt ervoor dat de producten met behoudt van vitamines ingevroren kunnen worden. Alle side by sides zijn alleen verkrijgbaar als Premium model en de SBSes 7165 is zelfs PremiumPlus. Dit houdt in dat deze ook een BioFreshPlus heeft. Concreet houdt dit in dat er aparte regelbare BioFresh koelladen zijn. Alle vrijstaande side by sides hebben BioFresh op het goedkoopste modellen na (sbs 7152 en sbses 7252). Hetzelfde geldt voor de inbouwvarianten.

Meer je meer weten over BioFresh en de grote voordelen daarvan, dan kun je op de website van Koelen & Vriezen kijken in de BioFresh brochure of onder het tabblad BioFresh de hele lijst met allerlei voeding en de daarbij behorende tijd die je het langer kunt bewaren. Opzich hoef je minder eten weg te gooien, omdat de bewaartermijnen extreem worden verlengd.

In de SBSes 7165 kun je ook je wijnen op temperatuur houden of instellen op bewaartempertuur waardoor wijnen die het nodig hebben nog langer kunnen rijpen. Je moet wel rekening houden met het feit dat je jaarlijks twee nieuwe luchtfilters installeert.


Comments are Closed on this Post