Bullwackie
Image default
Rechten

Hulp van een Mediator Amsterdam

U kunt op verschillende manieren bij een Mediator Amsterdam terecht komen. Zo kunt u in een zakelijk geschil zelf naar een Mediator Amsterdam gaan omdat er informatie naar buiten kan komen bij een rechtszaak die u niet openbaar wilt maken. Ook gaan mensen vrijwillig naar een Mediator Amsterdam, omdat zij weten dat de uitkomst van een rechtszaak beide partijen niet tevreden zal stellen. Het is ook goed mogelijk om met een scheiding naar een Mediator Amsterdam te gaan. In dat geval wordt er gezocht naar een goed compromis. Er wordt naar de problemen gekeken door een partij die volledig los staat van wat er allemaal gebeurd is en anders dan uw kennissen, vrienden en familie geen kant zal kiezen, maar objectief zal blijven. Dat kan fijn zijn als u zich niet begrepen voelt door de andere partij. Ook wordt Mediator Amsterdam ingezet in sommige gevallen bij een probleem met het bestuur. Dit is dan in plaats van een tripje naar de bestuursrechter.

Privaat rechtelijk

Er zijn veel momenten waarop Mediator Amsterdam een betere optie is dan het beginnen van een rechtszaak. Ten eerste al omdat Mediator Amsterdam veel goedkoper is. Bij een rechtszaak komen vaak hoge advocatenkosten. Dat is natuurlijk niet fijn.

Locatie

De Mediator Amsterdam kan door de gehele stad plaats vinden. U wordt vaak op een locatie bij u in de buurt uitgenodigd. Door de gehele stad is eigenlijk vrijwel alles goed te bereiken, dus op locatie komen hoort geen probleem te vormen. Indien u hiermee wel problemen ondervindt, kunt u dit natuurlijk aangeven. Daar kan dan rekening mee gehouden worden. Over het algemeen is de stemming tijdens een sessie kalm, dit hoeft dus niet op een speciale locatie plaats te vinden, maar vaak wel op neutraal terrein, omdat geen van de partijen voordelen moet ondervinden van de locatie.