Skip to content

Eten en Drinken

ICT bedrijf Amersfoort met Xantion

Bullwackie

Zoekenden naar een ICT bedrijf in Amersfoort hoeven niet meer verder te zoeken. Met Xantion heeft u een ICT bedrijf gevonden met een toegankelijke en open houding dat staat voor eerlijke en vrije zakelijke relaties met zijn klanten. Wij streven ernaar om altijd creatief, praktisch, eerlijk, toegankelijk en gedreven te werk te gaan. Creativiteit is hierbij noodzakelijk omdat in de ICT elk probleem anders is en vraagt naar een op maat geschikte oplossing. Onze gedrevenheid zit in het feit dat wij voor al die unieke problemen een passende oplossing willen vinden die ook voor de klant het efficiëntste is. Wij gaan dus voor het beste resultaat. Voor mensen die minder bekend zijn met ICT lijkt ICT vaak erg ingewikkeld en ontoegankelijk, vooral ook omdat alles in de ICT snel veranderd. Ons doel is dan ook om zo toegankelijk mogelijk te werken met onze klanten zodat zij altijd met hun vragen bij ons terecht kunnen, welke wij zo praktisch mogelijk zullen beantwoorden zodat het niet onnodig ingewikkeld is. Dit alles past bij onze persoonlijke manier van werken waarbij al onze klanten een standaardteam aangewezen krijgen. Dit team kent dan het desbetreffende bedrijf goed en kan alle vragen hiermee beter beantwoorden. 

Voordelig ICT bedrijf Amersfoort

Als u op zoek bent naar een ICT bedrijf Amersfoort wilt u natuurlijk ook dat deze ICT-voorziening aanbiedt voor een schappelijke prijs. Naast dat ICT bij ons niet onnodig ingewikkeld is willen wij ook dat het niet onnodig duur is. Onze ICT-voorziening bespaart u het geld dat nodig is voor investeringen en personeel dat u anders aan uw eigen ICT-voorziening had moeten besteden. Wij werken namelijk met een kantoor in Ede waar vanuit wij voor maar 1.95 euro per dag per werkplek uw ICT-voorziening regelen. Denk hierbij aan het verzorgen van uw netwerken, VoIP, servers, Cloud en beveiligde verbindingen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor persoonlijke consultancy. Ons motto is “Xantion, ICT uit de kraan” en geeft aan hoe wij ICT helder en transparant willen maken, zoals uw water uit uw kraan. Zelfs op- en neerschalen en het sluiten van een “ICT verzekering” is bij ons gemakkelijk.

Contact

Meer weten, kennis maken met ons personeel of contact met ons opnemen? Dit kan allemaal op onze site: www.xantion.nl, het ICT bedrijf nabij Amersfoort.


Comments are Closed on this Post

Archieven