Skip to content

Eten en Drinken

Kies voor Douglas hout en profiteer van een lange levensduur

Bullwackie

Houten constructies, vloerplanken of schuurtjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de Nederlandse tuinen. En dat is niet voor niets! Door te kiezen voor een duurzame houtsoort geniet u jarenlang van een mooie kleur én bent u verzekerd van een product dat tegen een stootje kan. Daarom kiezen veel mensen voor Douglas hout. De onbehandelde variant heeft een minimale levensduur van 10-15 jaar en staat bekend om de prachtige kleur. Bestel Douglas hout en meer in de webshop van Tuinhout Compleet. Met een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen heeft u uw bestelling ook nog eens razendsnel in huis.

Ramen en deuren van Douglas hout

Steeds meer mensen kiezen voor Tuinhout Compleet. En dat is helemaal niet zo vreemd. Wellicht bouwt u binnenkort een tuinhuis of een schuur. De poort achter het huis is aan vervanging toe. Of u zoekt dag- en nachtsloten om de beveiliging rondom uw woning te vergroten. In alle gevallen is het verstandig om het aanbod aan ramen en deuren van Douglas hout te bekijken. Veel deuren worden geleverd met glas, excl. hang en sluitwerk en zijn linksdraaiend of rechtsdraaiend. Maar in het aanbod van Tuinhout Compleet vindt u ook een dag- en nachtslot van rvs, speciaal gemaakt voor tuindeuren. Voor welke ramen of deuren u ook kiest, u bent met alle modellen verzekerd van een mooie en rustieke uitstraling.

Geef uw tuin een eigentijdse uitstraling en kies voor zwart Douglas hout

Of het nu om een kleine of grote verbouwing gaat. Met een paar kleine aanpassingen maakt u uw tuin al eigentijds. In steeds meer woonprogramma’s zijn de klassieke en zwarte horizontale planken terug te zien. Hiermee bouwt u eenvoudig en snel een schutting én u bent verzekerd van een eigentijdse uitstraling. De zwarte verflaag beschermt de planken daarnaast ook tegen slijtage als gevolg van regen, vorst, zon en warmte. U kiest voor Douglas hout van Zweeds rabat uit twee standaardmaten en lopen op tot vijf meter. En heeft u een specifieke maat op het oog die niet uit voorraad leverbaar is. Stuur uw maten door per e-mail en laat de Douglas planken op maat zagen in de zagerij. Dat scheelt u een hoop werk en u bent verzekerd van een strak resultaat.


Comments are Closed on this Post

Archieven