Skip to content

Eten en Drinken

Laat uw huis snel laten opkopen zonder te veel administratie

Gaat u verhuizen? Trekt u naar een andere stad of een ander land? Of blijft u toch in de omgeving, maar heeft u een grotere woning gevonden? Het zijn allemaal spannende, nieuwe stappen in uw leven. U wilt uw huis zo snel mogelijk laten opkopen zodat deze nieuwe fase in uw leven kan starten. Neem dan contact op met CVB Vastgoed. Met ruim 10 jaar ervaring heeft deze makelaar het netwerk en diverse kanalen ter beschikking om uw huis snel, en voor de beste prijs, door te verkopen. En geen zorgen, alle administratieve handelingen worden u uit handen genomen. 

Laat op een prettige manier uw huis opkopen voor de beste prijs

Een woning verkopen is vaak een hele stap. Desalniettemin wilt u een goede koper en wilt u een goede prijs. Daarom doet u er goed aan uw woning te laten opkopen door CVB Vastgoed. Binnen een paar werkdagen wordt er al een bod op uw woning gedaan. En dat is een bod dat er niet om liegt! Maar er is nog een reden waarom deze makelaar een streepje voor heeft. U staat als cliënt namelijk altijd op de eerste plaats. Het verkopen van uw woning is niet alleen een financiële aangelegenheid, maar ook een emotionele. CVB Vastgoed biedt u alle ruimte en u verkoopt alleen als dit voor u goed aanvoelt.

Laat uw huis opkopen door een partij die binnen twee werkdagen met een goed bod komt

Gaat u verhuizen, maar moet u eerst uw oude woning verkopen? Dan wilt u dat alles zo snel mogelijk is afgehandeld. U heeft geen tijd om de woning maandenlang in de markt te laten staan, bezichtigingen te organiseren en om uiteindelijk de overdracht tot in de puntjes te regelen. Gelukkig hoeft dat ook niet als u een makelaar als CVB Vastgoed in de arm neemt. Het enige dat u hoeft te doen is bellen en een afspraak te maken voor een bezichtiging. Binnen twee werkdagen ontvangt u een aantrekkelijk aanbod. Daar bovenop neemt CVB Vastgoed ook de administratieve kosten voor zijn rekening. Wilt u uw huis snel laten opkopen? Neem eens contact op, u zit nog nergens aan vast.


Comments are Closed on this Post