Skip to content

Eten en Drinken

Maandelijks de beste bloemen met het bloemenabonnement van de specialist nabij Amsterdam

Bloemen bieden heel wat voordelen. Uw onderneming heeft een leuke uitstraling en bloemen vrolijken de mensen op. U wilt uw restaurant er mooi uit laten zien met prachtige bloemen. Helaas merkt u echter dat het boeket na een week al verwelkt. De perfecte oplossing is het bloemenabonnement met zijden bloemen van Strongbloom, nabij Amsterdam. Zij hebben de bloemen namelijk behandeld waardoor ze langer mooi blijven. Het voordeel voor u is dat u minder kosten maakt. De bloemen worden namelijk na verhoor opnieuw geplaatst, waardoor de kosten lager zijn. U bent geen tijd kwijt aan de verzorging, de bloemen hoeven geen water en kunnen uitstekend tegen water. Als laatste belast u het milieu minder omdat de bezorging maandelijks is en niet wekelijks. Dit scheelt uitlaatgassen die vrijkomen tijdens de bezorging van de boeketten.

Wat is het bloemenabonnement van de specialist uit de omgeving van Amsterdam?

Bent u op zoek naar mooie aankleding voor uw bedrijf of horecaonderneming? Heeft u wel eens boeketten gehad, maar waren de bloemen al na een paar dagen niet meer mooi? Neem een bloemenabonnement bij Strongbloom, in de omgeving van Amsterdam. Hier gebruiken ze representatieve bloemstukken van houdbare bloemen. Op die manier weet u zeker dat ze lang mooi blijven. De bloemstukken creëren ze door creativiteit te combineren met internationale ervaring. Zo passen de bloemen bij de uitstraling en inrichting van uw bedrijf. Strongbloom komt eerst persoonlijk bij u langs om advies te geven over de bloemen. Vervolgens ontvangt u eens per kwartaal foto’s met voorbeelden van bloemstukken waar u uit kiest. Zo is uw bedrijf of restaurant voorzien van prachtige aankleding.

Kies het bloemenabonnement voor uw bedrijf in Amsterdam

U heeft er vast wel eens van gehoord, een abonnement op bloemen. Het voordeel hiervan is dat uw bedrijf of horecagelegenheid altijd voorzien is van prachtige boeketten. Bij het bloemenabonnement van Strongbloom, in de omgeving van Amsterdam, heeft u veel keus. Zo bepaalt u zelf de kleur van het bloemstuk. Ook kiest u hoe groot u het stuk wilt hebben. Er zijn een aantal verschillende opties zoals standard, luxe, royal en extra royal. Uiteraard zijn de kosten van uw bloemenabonnement bij de specialist nabij Amsterdam afhankelijk van het formaat. Heeft u een restaurant, dan geniet u van een aantal extra mogelijkheden. Zo heeft Strongbloom ook tafelvaasjes, accubakjes en tafelstukjes.


Comments are Closed on this Post