Skip to content

Eten en Drinken

Photobooth huren bij Propfun

Bullwackie

Bij Propfun huurt u gemakkelijk een photobooth voor een feestje! Wij leveren onze photobooths door heel Nederland en zelfs in België. Met onze fotohokjes heeft u niet alleen een heel leuk feest, maar legt u tijdens het feest ook nog eens uw herinneringen vast voor het leven!

Propfun staat klaar voor uw feestje

Wat voor feestje u ook heeft, Propfun staat graag voor u klaar met een fotohokje op maar. Wanneer u bij ons een photobooth huurt, haalt u deze gemakkelijk op bij u in de buurt. Wij hebben heel veel verschillende ophaaladressen door heel Nederland en België, zodat er altijd wel een bij u in de buurt is. Onze photobooths zijn gemakkelijk op te zetten. Wij stellen namelijk alles voor u in, zodat u alleen nog maar de stekker in het stopcontact hoeft te doen. Wel zo makkelijk!

Photobooth voor uw bruiloft

Onze photobooths worden vooral vaak gebruikt voor bruiloften. Het is dan ook wel erg leuk om deze speciale dag vast te kunnen leggen door het maken van leuke kiekjes. Onze photobooths zijn een echte toevoeging op uw trouwfeest. Ga bijvoorbeeld met de gasten op de foto met gekke hoedjes op. U weet wat ze zeggen: hoe later het wordt, hoe gekker de foto’s. Onze fotohokjes huur je daarom voor de gehele dag, zodat u direct na het ja-woord, tijdens de receptie en tijdens het feest aan de slag kunt met gekke, mooie en lieve foto’s. Het is zelfs mogelijk om ons standaardpakket uit te breiden met leuke upgrades. Laat bijvoorbeeld de fotostrip helemaal personaliseren met de trouwdatum of namen! Of kijk eens naar onze optie van een gastenboekpakket. Op die manier plakt u direct de foto’s mooi in.

Praktische informatie

Het is natuurlijk al duur genoeg om een bruiloft te organiseren. Daarom houden wij de prijzen van het huren van een photobooth laag. Onze fotohokjes huurt u al vanaf 275 euro per dag, inclusief onbeperkt foto’s printen, video’s en GIFjes maken. Daarmee zijn wij een van de goedkoopste aanbieders in Nederland en België. Op onze website ziet u gemakkelijk waar u onze fotohokjes kunt afhalen en of er op uw gewenste datum nog een beschikbaar is.


Comments are Closed on this Post

Archieven