Skip to content

Eten en Drinken

Unieke vergaderlocatie in Duiven

Bullwackie

Zoek je een vergaderlocatie in Duiven?

Ben je opzoek naar een grote vergaderlocatie in Duiven? Zoek je een locatie voor jezelf of waar je samen met je personeel of klanten kan zitten? Dit kan bij De Kommensaal omgeving Duiven. De Kommensaal biedt professionele vergaderlocaties aan voor verschillende mogelijkheden. Deze vergaderlocatie ligt in een mooie omgeving.

 

Vergaderen bij De Kommensaal

Het Restaurant de Kommensaal biedt een ruime vergaderruimte aan. Deze vergaderruimte is voorzien van een ruim aantal stoelen en tafels. Er kan hier met collega’s, klanten of andere groepen vergaderd worden. In de vergaderruimte is een tv aanwezig waar presentaties gegeven kunnen worden. Naast presentaties kunnen hier ook andere onderwerpen laten zien worden. Er bevinden zich verschillende aansluitingen voor zowel laptops als tablets, zo kan ieder device aangesloten worden op de tv. Naast de vergaderruimte is een keuken aanwezig waar koffie, thee of water gepakt kan worden. De Kommensaal in Duiven is gemakkelijk met de auto bereikbaar. Er zijn genoeg parkeerplekken aanwezig, ook speciale parkeerplekken voor bezoekers. Voor de mensen die met de fiets komen, is er een aparte fietsenstalling aanwezig. De Kommensaal geeft ondernemers de mogelijkheid om 7 dagen per week, 24 uur per dag de vergaderruimte te gebruiken.

 

Vergaderruimte huren

Ben jij geïnteresseerd geraakt in een vergaderruimte in Duiven voor je personeel of klanten? Kom dan eens kijken en maak een afspraak. Ze leiden je graag rond door de vergaderlocatie en denkt met je mee.  En wie weet ontvang jij zo je klanten of medewerkers in een ruime vergaderruimte bij De Kommensaal in Duiven.

 


Comments are Closed on this Post

Archieven