Skip to content

Eten en Drinken

Wat voor soort kunstgras moet u kopen

Er zijn verschillende soorten kunstgras qua kleur en hoogte. Wanneer u kunstgras wilt kopen, moet u eerst nadenken over de kleur en de hoogte. Bij een van de locaties van Kunstgrasgigant helpen we u hier graag bij. Wordt er actief op gespeeld, dan is sportgras de beste keus. Dit is veilig en kindvriendelijk gras dat u koopt voor bijvoorbeeld sportveldjes, schoolpleinen of speeltuinen. Is het gras voor in uw achtertuin of balkon, dan zijn er andere eisen waar u op moet letten. Dan is het belangrijk dat het een beetje echt lijkt, met ook wat bruine sprietjes ertussen bijvoorbeeld.

Kunstgras kopen voor uw huis

Dacht u dat kunstgras alleen voor buiten is?  Niets is minder waar! U kunt ook kunstgras neerleggen in bijvoorbeeld uw winkel of restaurant of gewoon in uw huis! Hierbij is het mogelijk om de matten te leveren met een verplicht brandwerend certificaat. Op dit moment hebben we bij Kunstgrasgigant drie soorten in het assortiment, variërend van kort tot wat meer lengte. De meeste soorten kunstgras bij Kunstgrasgigant hebben 10 jaar garantie. Dit houdt in dat u altijd gegarandeerd groen gras heeft en uw vezels niet loslaten. Is dit wel het geval dan hoort een specialist dit direct op te lossen.

Waarom moet u kunstgras kopen voor uw tuin?

Houdt u wel van een mooie tuin, maar niet zo van tuinieren? Wanneer u kunstgras laat aanleggen in uw tuin, bent u meteen van het onderhoud af. U hoeft nooit meer te maaien! Bij Kunstgrasgigant heeft u de keuze uit een groot aanbod. Zo koopt u kunstgras voor uw kinderen om op te spelen, maar ook voor de sier. Het kunstgras blijft namelijk voor lange tijd groen. Op die manier heeft u het hele jaar een mooie groene tuin én bent u nauwelijks tijd kwijt aan onderhoud. Kom langs bij een van de locaties bij u in de omgeving voor betrouwbaar advies.


Comments are Closed on this Post