Skip to content

Eten en Drinken

Weten wat er met uw huisdier aan de hand is? De dierenarts in Den Haag heeft het antwoord

Bullwackie

Helaas kunt u niet aan een hond of kat vragen waar het dier pijn heeft. De oplossing is simpel: de dierenarts in Den Haag heeft voor u het antwoord. Net als voor mensen zijn er voor dieren verschillende medische specialisaties, zoals orthopedie, dermatologie, oogheelkunde en chirurgie. Dieren kunnen namelijk veelal dezelfde klachten krijgen als mensen. U kunt bij deze kundige specialisten terecht met een verwijzing van een dierenarts in Den Haag. Op deze verwijzing is vermeld wat de klachten zijn en welke onderzoeken er al gedaan zijn, zodat de specialist gericht vervolgonderzoek kan doen. Daarna volgt er nog een consult bij Dierenkliniek Wateringse Veld, om te bekijken of het beter gaat met uw huisdier en voor het beantwoorden van vragen. Heeft u vooraf vragen, dan mag u altijd contact opnemen met de specialist. 

De dierenarts in Den Haag verzorgt uw huisdier als familie

Wat voor soort huisdier u ook heeft, de dierenarts in Den Haag helpt u altijd! Dat is natuurlijk hartstikke goed nieuws. Bij de dierenarts in Den Haag kunt u terecht voor verschillende soorten zorg voor uw huisdier. Een voorbeeld hiervan is preventieve zorg, waardoor uw huisdier wordt beschermd tegen verschillende ziektes. Bij de gespecialiseerde dierenarts in Den Haag kunt u bijvoorbeeld terecht voor diverse vaccinaties. Echter wordt uw dier niet onnodig gevaccineerd. Wanneer u bij Dierenkliniek Wateringse Veld langskomt, wordt er eerst bekeken of uw huisdier nog of al voldoende bescherming tegen de betreffende ziekte heeft. Op basis daarvan wordt bekeken of uw huisdier een vaccinatie nodig heeft. Op deze manier worden ziektes als hondenziekte of kattenziekte voorkomen. Ook is het soms verplicht uw huisdier te vaccineren wanneer u op reis gaat in het buitenland. 

De dierenarts in Den Haag heeft alle benodigde faciliteiten in huis

Als dierenbezitter bent u natuurlijk gesteld op een goede gezondheid van uw huis. Dat is ook niet meer dan logisch. Dierenkliniek Wateringse Veld beschikt over faciliteiten voor verschillende onderzoeken, waardoor u altijd kunt rekenen op de beste zorg voor uw huisdier. Een van deze faciliteiten is het Intern Laboratorium voor onderzoek, waar onder andere bloed, urine, ontlasting en biopten onderzocht kunnen worden. Deze onderzoeken worden uitgevoerd met geavanceerde analyseapparatuur. Hiermee kan snel de toestand van de lever en nieren van uw huisdier worden bepaald. Ook kan er worden gecontroleerd op diabetes, verschillende ontstekingen en bloedarmoede. Verder beschikt de dierenarts in Den Haag over röntgen- en echoapparatuur voor het onderzoeken van verschillende organen en het skelet. Zijn er onderzoeken die niet intern gedaan kunnen worden? Dan wordt er samengewerkt met erkende laboratoria en de beste specialisten in binnen- en buitenland. 


Comments are Closed on this Post

Archieven