Skip to content

Eten en Drinken

Wij, de mens, zijn ook natuur

Bullwackie

Bent u op zoek naar een goede natuurgeneeskundige in Rotterdam, zoek dan niet verder. Onze specialist, onze natuurgeneeskundige in Rotterdam is de beste in omstreken en heet jarenlang ervaring in helen en genezen op holistische natuurlijke wijze. Het uitgangspunt van de natuurgeneeskundige Rotterdam is dat de mens een integraal deel is van de natuur en hoe meer wij ons loskoppelen van deze notie, hoe meer kwaad wij doen in het grotere geheel van ons milieu, onze planeet maar ook ons lichaam. Natuurgeneeskundigen Rotterdam proberen een tegengeluid te zijn in dit proces om uw lichaam te herstellen naar de oorspronkelijke frequentie.

Kwaaltjes, farmaceutische industrie

Heeft u ook wel eens last van kwaaltjes? Klachten? Een vervormde aura? Door ons drukke moderne leven kunnen we vergeten om te ontspannen als we ons hier niet direct en actief, intentioneel op focussen. Kleine kwaaltjes zoals, slecht slapen, een verminderd zicht, een zere keel, stress, kortademigheid, opgezwollen lymfe, overmatig slijmaanmaak, slechte concentratie en etcetera kunnen er makkelijk in sluipen als u niet op uw gewoontes en behoeftes let. Dit kan uiteindelijk leiden tot een groter, ernstiger plaatje zoals een slecht hart, hoge bloeddruk, verkalkte aderen, slechte gewrichten, een slechte spijsvertering en alle gevolgen van dien. Wij focussen ons op een holistische aanpak in onze praktijk, eentje waar het geheel voor op staat. Samen met u kijken we naar uw gewoontes, uw leven, en uw behoeftes. Dat is de taak van de natuurgeneeskundige Rotterdam. 

Een aangepast programma

Samen met u kijken we naar uw gewoontes en behoeftes om zo tot een zo natuurlijk mogelijke herstelling te komen met behulp van uw natuurgeneeskundige Rotterdam. Wij kijken waar uw gewoontes meer kwaad doen dan goeds, wat uw dieet met uw lichaam doet en waar uw lichaam behoefte aan heeft. Belt u gerust eens op om te kijken of het wat voor u is, wij garanderen u dat wij u zullen helpen.


Comments are Closed on this Post

Archieven