Skip to content

Eten en Drinken

Wist u dat vloerisolatie met pur een hoge isolatiewaarde heeft?

Het warm houden van uw woning is met vloerisolatie met pur gemakkelijk. Het product is vormvast en stabiel, waardoor verzakkingen verleden tijd zijn. Met vloerisolatie met pur worden naden en kieren eenvoudig gedicht. Een ander groot voordeel van het materiaal, is dat het niet uitzet. Van de Bunt Isolatietechniek B.V. kan u helpen met vloerisolatie met pur. Op die manier zit u er altijd warm bij, maakt vocht geen schijn van kans en heeft u door de goede isolatie een lagere energierekening. Laat uw warmte niet verloren gaan en schakel de hulp in van een professioneel bedrijf. Kies ervoor om maximaal te besparen en ga voor een heerlijk resultaat.

Met vloerisolatie door middel van pur heeft u nooit meer koude voeten

Kent u vloerisolatie met pur? Dit product heeft een hoge isolatiewaarde waardoor u nooit meer koude voeten heeft. Een specialist zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. voert al jaren deze klus uit. Per jaar past de isolatiespecialist ruim 3000 woningen aan en voorziet de panden van een perfecte isolatie. Vloerisolatie met pur zorgt voor meer comfort in uw huis. Zo hoeft u tijdens koude dagen minder hard te stoken en heeft u geen last meer van kou en vocht vanuit kruipruimtes. Met de jarenlange ervaring door Van de Bunt Isolatietechniek B.V. zit u er altijd warmpjes bij.

Wat is het verschil tussen bodem- en vloerisolatie met pur?

Het verschil tussen bodem- en vloerisolatie met pur? Dat antwoord heeft Van de Bunt Isolatietechniek B.V. voor u. Bij vloerisolatie met pur wordt er aan de onderkant van de beganegrondvloer een isolatielaag aangebracht. Wel moet uw kruipruimte ongeveer 50 centimeter diep zijn en mag er geen vocht aanwezig zijn. Is dit bij u niet het geval? Dan kiest u voor bodemisolatie. Bij deze variant wordt de isolatielaag aan de bodem van de kruipruimte aangebracht, waardoor het vocht in de woning minder wordt en u er altijd warm bijzit.


Comments are Closed on this Post