Skip to content

Eten en Drinken

Zie snel resultaat door uw huis te verkopen aan een opkoper

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Dan wilt u natuurlijk uw huidige woning verkopen. U heeft de mogelijkheid om uw huis te verkopen aan een professionele opkoper als Voesenek Vastgoed, die onafhankelijk van derden is. Deze specialist hanteert de juiste werkwijze zodat u zo snel mogelijk resultaat ziet. Door uw huis te verkopen aan deze opkoper wordt er direct een definitief bod geplaatst. Vervolgens worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koopovereenkomst. Na het ondertekenen is uw woning 100% verkocht. Als laatste komt de overdracht van de woning bij de notaris terecht. Die neemt contact met u op om de laatste dingen te bespreken, het eigendom gaat officieel over naar de specialist en u ontvangt het afgesproken bedrag op uw rekening.

Waarom een opkoper uw huis laten kopen?

Het bedrijf dat u zoekt als u uw huis wilt verkopen aan een opkoper? Voesenek Vastgoed is uw partner. Dit professionele bedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring met dienstverlening die altijd op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Als u uw huis verkoopt aan een opkoper bent u snel en eenvoudig van uw huis af. Daarnaast heeft u ook nog eens 100% zekerheid. Dit is ideaal als u een andere woning op het oog heeft die u zo snel mogelijk wilt kopen. Schakel dit betrouwbare vastgoedbedrijf in en ontvang meteen de hoogste prijs en direct zekerheid. Heeft u een bod ontvangen? Dan is dit geheel vrijblijvend, u bent tot niks verplicht!

De opkoper van uw huis heeft jarenlange ervaring

Overweegt u uw huis te verkopen aan een opkoper? Als u zich al georiënteerd heeft, merkt u dat er verschillende bedrijven actief zijn als huizenopkoper. Voesenek Vastgoed is zo’n bedrijf, die u maar al te graag helpt bij het verkopen van uw huis. Met meer dan 35 jaar ervaring heeft deze specialist een betrouwbare en gevestigde naam in het direct opkopen van vastgoed in Heel Nederland ontwikkeld. Dit vastgoedbedrijf heeft als kern de regio Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. U verkoopt uw huis in vier snelle stappen aan de opkoper. U vraagt een bod aan. Vervolgens wordt er onderzocht of uw woning in aanmerking komt, waarna er een bezichtiging wordt gepland. Als laatste wordt er vrijblijvend een bod op uw woning uitgebracht, zonder enig voorbehoud.


Comments are Closed on this Post