Bullwackie
Image default
Banen en opleidingen

ADMINISTRATIEF BEDIENDE ONTHAAL

administratief bediende taken

Bachelor diploma vereist

In Herentals ontwikkelen zich kleine en middelgrote ondernemingen

Actief in de auto-industrie

Jouw verantwoordelijkheid

Samen met onze klanten, kleine en middelgrote ondernemingen in de auto-industrie, zoeken wij een receptioniste die de klant centraal stelt en met passie voor de branche aan de slag gaat. Het bedrijf heeft nu twee vestigingen en staat bekend als een bedrijf dat kwaliteitsdiensten en zeer persoonlijke diensten levert!

Als receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en communiceer je ook telefonisch met klanten. Afspraken plan je snel en efficiënt en beantwoord klantvragen altijd enthousiast. U wilt er zeker van zijn dat de klantendocumentatie altijd overzichtelijk is en dat het beheer en de facturen vlekkeloos verlopen. Zo bouw je met elke klant een langdurige relatie op en maak je een verschil in service. Kortom: de locatie is heel divers, waarbij klantcontact en nauwkeurige organisatie centraal staan.

Jouw profiel

Je hebt een bachelordiploma in officemanagement of vergelijkbaar en kunt je connectie met de auto-industrie bewijzen. Hays Herentals is voor deze functie op zoek naar kandidaten die zeer klant- en servicegericht kunnen werken. Doordat je het centrale aanspreekpunt bent, weet je prioriteiten te stellen en ben je organisatorisch sterk. U wilt lid zijn van een groeiende KMO en neemt graag taken op u. Je beschikt over goede computervaardigheden en denkt graag na over innovatie binnen de afdeling.

Ons aanbod

Onder onze klanten kom je terecht in een nauw verbonden en evoluerend team, waar iedereen in een open sfeer samenwerkt. In dit familiebedrijf zijn klanten oprecht geïnteresseerd en daarmee een referentie voor de branche. Om dit werk af te ronden, stelt het bedrijf een interessant salaris- en opleidingsplan voor je samen! 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html