Bullwackie
Image default
Bedrijven

Besparen met slimme ledlampen dankzij Led Design Holland

Weet u dat u de energierekening van uw bedrijf structureel omlaag kunt brengen met moderne, professionele industriele LED verlichting? Led Design Holland is een led-expert met veel ervaring in diverse branches. We noemen de industrie, kantoren, de middenstand, showrooms en verenigingen van eigenaren.

Voor Valvoline Dordrecht realiseerde LDH een jaarlijkse besparing van 67%. Het bedrag dat Valvoline uitgaf aan ledlampen is op deze manier in nog geen 3 jaar terugverdiend. Schoenenwinkel Van Meer in Sprundel heeft de kosten aan leds er in een kleine 2 jaar al weer uit. Het energieverbruik is met maar liefst 82% gedaald. Nog een voorbeeld van een tevreden klant van Led Design Holland: Vereniging van Eigenaren Boogiewoogie in Amersfoort. In 1,6 jaar hebben de leden de investering terug dankzij een energienota die voortaan 67% lager uitvalt. 

LDH richt zich op de zakelijke markt. Speerpunten van deze firma zijn:

kantoor, winkel en showroom;

  • alles-in-één service.

Met het laatste wordt bedoeld dat het Led Design Holland-team advies geeft, lampen inkoopt, ze installeert en service achteraf verleent. Kiest u voor LDH dan heeft u voor de rest van uw loopbaan een betrouwbare partner op het gebied van licht.

Led Design Holland heeft ware vakkennis in huis. De branche-specifieke eisen zijn bekend. De Nen-normen worden nageleefd. De Nen (Nederlandse norm) werd op 8 mei 2000 ingevoerd. Binnen de Nen werken de vroegere stichtingen Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut en Koninklijk Nederlands Elektrotechnisch Comité nauw samen. De Nen regelt de begeleiding en de ontwikkeling van normen op het gebied van diensten, producten en processen. De Nen is onafhankelijk en kan daardoor op een neutrale wijze de behoefte aan normen in kaart brengen. Zowel binnen bepaalde sectoren als landelijk. Op Europees en mondiaal niveau behartigt de Nen de Nederlandse belangen onder meer door lid te zijn van het Comité Européen de Normalisation Electrotechnique (CENELEC) en de International Electrotechnical Commission (IEC). De Nen heeft haar hoofdkantoor in Delft. Voorzitter is Kees van der Waai.

https://www.leddesignholland.nl