Bullwackie
Image default
Media

Animatie laten maken bij animatiestudio in Overijssel

Animatie laten maken bij animatiestudio in Overijssel

Een animatie is een krachtige tool om aan jouw marketingstrategie toe te voegen. Met een animatie kun je namelijk kort en bondig jouw verhaal vertellen op een heldere, creatieve manier. Een speels medium, waarmee je de aandacht van de kijker snel kan trekken én houden. Mits je weet wat je doet. Want een animatie video lijkt misschien simpel om te maken, maar het vraagt om specialistische kennis en vaardigheden. En ervaring. Want er zijn veel dingen die stiekem niet zo goed werken als je denkt, maar daar kom je alleen achter door veel animaties te produceren. Wil je echt succes behalen met jouw animatie en de gestelde marketingdoelen bereiken? Dan doe je er goed aan een animatie te laten maken bij een professioneel bedrijf, zoals animatiestudio ZoomWorks. Een animatiestudio in Overijssel die producties maakt voor heel Nederland.

Animatiestudio ZoomWorks jouw animatie laten maken

ZoomWorks maakt niet alleen 2D animaties en 3D animaties, ook maken ze allerlei soorten videoproducties. Denk aan bedrijfsfilms, brandvideo’s, moodfilms, veiligheidsfilms, instructievideo’s, dronevideo’s en ga zo maar door. Ook doen ze veel met interactiviteit en personalisatie, zowel voor video als animatie. Online marketeers, tekstschrijvers, grafisch designers, cameramannen, video editors, audio engineers, animators… ZoomWorks heeft alles in huis. En dat is fijn, want hierdoor kun je rechtstreeks met ze schakelen en hebben ze het proces van begin tot einde volledig in eigen handen. Kenmerkend voor animatiestudio ZoomWorks in Deventer is de persoonlijke manier van communiceren met elkaar en richting de klant. Dat maakt een animatie laten maken niet alleen slim, maar ook nog eens hartstikke leuk!

Hoe maakt ZoomWorks een animatie

Een animatie begint met een heldere boodschap, doelgroep en doel. Wat wil je vertellen, tegen wie, en wat wil je uiteindelijk bereiken met de animatie? Wanneer jij dit helder kunt vertellen gaat ZoomWorks aan de slag met een concept. Hierin wordt duidelijk hóe dit verteld gaat worden in de animatie. Vervolgens wordt dit concept vertaald naar een voice-over tekst. Woorden die jouw boodschap en verhaal concreet maken. Wanneer deze helemaal akkoord is deelt ZoomWorks de tekst op in scenes en werkt een storyboard uit. Een soort stripverhaal waarbij iedere scene wordt uitgewerkt tot een afbeelding en tekstuele verhaallijn. De volgende stap? De voice-over in laten spreken en het tot leven brengen van dit verhaal! Wanneer de animators iedere scene volledig hebben geanimeerd zorgen de audio engineers voor muziek, geluidseffecten en andere audio, en dan is de animatie klaar!

Meer informatie over een animatie?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de animaties die ZoomWorks al heeft gemaakt voor hun diverse klanten? Of wil je een animatie laten maken? Neem eens een kijkje op hun website of bel ze! Ze staan met veel enthousiasme voor je klaar!

https://zoomworks.nl/animatie-laten-maken/