Bullwackie
Image default
Tuin en buitenleven

De vogelhuisjes van Wildlife Garden zijn extra leuk

Misschien heb jij al wel enkele vogelhuisjes in je tuin staan of hangen? En dat heb je goed want niet alleen vogelhuisjes zelf ogen erg aantrekkelijk, de vogels die erop af komen zijn vaak nog veel leuker om te zien. Als we denken aan voederhuisjes (dus huisjes waarin je vogelvoer en ander eten voor vogels kunt stoppen) en nestkastjes (huisjes met een rond gat, waarin vogels hun eieren kunnen leggen) Dan praten we eigenlijk altijd over vogelhuisjes. Het is een beetje een verzamelnaam voor zowel de voederhuisjes als nestkastjes.

 

Waarin zijn de vogelhuisjes van Wildlife Garden anders?

Er zijn natuurlijk duizenden ontwerpen vogelhuisjes, maar wij van vogelhuisjes-kopen.nl vinden die van Wildlife Garden het allerleukste! Dat zijn huisjes die er ook echt als huisjes uitzien. Als Zweedse huisjes wel te verstaan! De van hout gemaakte vogelhuisjes zijn voorzien van een deurtje, ramen, kozijntjes en andere decoratieve elementjes. Deze elementjes zitten er puur decoratief op. Maar maken het vogelhuis wel een stuk aantrekkelijker om te zien. Naast het decoratieve bieden de Wildlife Garden huizen nog meer voordelen. Ze zijn namelijk gemaakt van heel stevig hout. Het zijn hele duurzame vogelhuisjes die heel lang meegaan.

 

 

De multiholks, dat zijn de vogelhuisjes die je hierboven ziet, kun je in de winter ombouwen tot voederkastje en in de zomer tot nestkastje. Zo is dat huisje multifunctioneel te gebruiken. Maak na elk seizoen het huis weer helemaal schoon, haal ook nestjes uit het huisje want een nieuw vogeltje zal nooit een gebruikt nestje gebruiken. Vind jij ze ook zo leuk? Klik hier dan eens om van nog meer ontwerpen te genieten. De vogelhuizen zijn verkrijgbaar vanaf een euro op 50. Niet goedkoop, maar wel echt van goede kwaliteit! Dus zeker een aanrader.