Bullwackie
Image default
Tuin en buitenleven

Een tuin aanvullen met een inbouw zwembad

Je hebt een mooie tuin, en er is zeker nog wel plek over voor een zwembad, maar je twijfelt omdat het toch best wel duur is om dit aan te schaffen. Je denkt waarschijnlijk dat alle zwembaden zo’n torenhoge prijs hebben, maar dat is gelukkig niet het geval. Je kunt ook een goedkoop inbouw zwembad aanschaffen die zeker niet te niet doet aan een betonnen zwembad, waarvan de prijzen zo onwijs hoog liggen. Je kunt een inbouw zwembad namelijk ook laten maken door middel van andere materialen. Deze materialen hebben dan weer als voordeel dat deze goedkoper zijn in aanschaf en dat er makkelijker mee te werken valt. 

Werk aan het bad

Als je denkt aan een betonnen inbouw zwembad, dan weet je ook dat daar heel veel werk aan ten grondslag ligt. Dat betekent dat er dagenlang mensen in je tuin aanwezig moeten zijn voor het uitgarve van een gat en het soorten van de juiste vorm van het beton. Omdat het bij dit inbouw zwembad niet het geval is dat er wordt gewerkt met beton, zal je de kosten die je moet betalen voor alle mensen die dagenlang aan het werk zijn ook niet hebben en dat is precies waar het grote verschil in zit wanneer je kiest voor dit handige inbouw zwembad. Het inbouw zwembad wordt namelijk al helemaal voor je gemaakt in de fabriek en hoeft alleen maar in het uitgegraven gat te worden aangelegd. 

Een groot gat

Het gat dat in de tuin wordt gemaakt wordt binnen een dag voor je gegraven. Het wordt daarna ook direct voor je glad gestreken, waardoor het bad niet scheef kan komen te liggen. Vervolgens wordt het gat dat is gegraven helemaal nauwkeurig opgemeten en zal daarna worden gemaakt in de fabriek, waarna het na een korte periode al bij je wordt geleverd. Het inbouw zwembad zal snel in het gat worden geplaatst, waarna je het kunt vullen met water.