Bullwackie
Image default
Aanbiedingen

Drie spellen om te introduceren op kantoor

Tijdens de pauze vinden u en uw collega’s het fijn om even de concentratie van het werk af te nemen. Natuurlijk helpt een goed gesprek hierbij, maar een spelletje kan af en toe ook erg gezellig zijn. Toch is het lastig om gehele bordspellen mee te nemen of om deze te spelen tijdens de pauze, omdat ze vaak erg lang duren. Daarom introduceren we u in deze blog aan drie spellen die u kunt introduceren op kantoor. Laat u inspireren!

1. Kaartspel

De meest simpele oplossing voor dit probleem is om een pak kaarten mee te nemen. Hiermee kunt u veel verschillende spellen spelen, zoals pesten, poker, – noem maar op. Eigenlijk is een kaartspel perfect, aangezien het niet alleen makkelijk mee te nemen is, maar het ook nog vaak spellen aanbiedt die niet lang duren. Het is een simpele manier om even iets anders te hebben dan uw werkzaamheden, maar zal niet zo fanatiek zijn dat het anderen zal storen.

2. Tafeltennistafel

Heeft u op kantoor aardig wat ruimte over, dan is een spel ook gemakkelijk te introduceren onder het mom van beweging door een tafeltennistafel te plaatsen. Tafeltennis is een spel wat aardig snel op basisniveau te leren is, waardoor het op kantoor eenvoudig opgepakt kan worden. Uw baas zal het ongetwijfeld eens zijn met de plaatsing van de tafel, omdat beweging altijd aangemoedigd zal worden. Het zal waarschijnlijk wat fanatieker gaan dan een kaartspel, maar dat is helemaal niet erg, omdat daarmee alleen maar beter bewogen wordt.

3. Voetbaltafel

Misschien is een tafeltennistafel u toch iets te veel beweging, maar vindt u het sportelement van deze tafel wel leuk. In dit geval is de voetbaltafel de ideale oplossing, omdat u hiermee niet alleen een sport beoefend, maar u er zelf niet heel veel voor hoeft te doen. Tafelvoetbal kan eenvoudig en snel gespeeld worden en kan 1-tegen-1 gespeeld worden, maar ook in teams van twee. Daarnaast neemt het ook weinig ruimte in beslag, waardoor ieder kantoor er één kan gebruiken.

Waarvoor kiest u?

Wordt het een eenvoudig kaartspel, of kiest u toch voor een vorm van beweging?