Bullwackie
Image default
Onderwijs

Maatwerk taaltrainingen

Een taaltraining Nederlands voor uw nieuwe buitenlandse werknemers? The Square Mile biedt Nederlands voor expats aan op allerlei niveaus. Is Nederlands helemaal nieuw voor de deelnemers dan wordt de basiscursus Nederlands A1 aangeraden. Bij deze opleiding Nederlands gaat het allereerst om het aanleren van taalvaardigheden in alledaagse situaties. De cursisten leren belangrijke woorden. Er is aandacht voor het begrijpen en zelf kunnen formuleren van eenvoudige zinnen. Luistervaardigheden, spreekvaardigheden en schrijfvaardigheden: ze komen allemaal aan bod. Er kan geoefend worden met bestaande formulieren, advertenties, televisieprogramma’s et cetera. De onderwerpen die behandeld worden, kunt u als werkgever in overleg met de taaltrainer bepalen. 

De taalcursussen Engels van The Sqaure Mile worden op 6 niveaus gegeven: A1, A2, B1, B2, C1 en C2. Over C2 lezen we op www.thesquaremile.nl: “Deze taaltraining zakelijk Engels is de top of the bill. Deze training past bij u als u de Engelse taal al op een zeer hoog niveau beheerst. U wilt uitblinken in woord en geschrift en geen enkele zakelijke situatie aan toeval overlaten. (…) “ De taaltrainer spreekt tijdens de lessen in een snel moedertaaltempo. Hij zal gebruik maken van accenten, houdt complexe betogen en hanteert idiomatische uitdrukkingen. De cursisten oefenen met specialistische teksten die betrekking hebben op hun vakgebied. Niveau C2 is zeer professioneel. De training neemt in totaal 30 tot 40 uur in beslag. De afzonderlijke lessen duren 2 of 3 uur. De cursus kan compact of gespreid (van 2 tot 16 weken) gepland worden. 

De taaltrainers van The Square Mile hebben ervaring met de meest uiteenlopende groepen deelnemers. Zij zijn bijvoorbeeld werkzaam in branches als: logistiek, financiële sector, industrie, ontwikkelingswerk, gezondheidszorg, energie, ICT & telecom, offshore, zakelijke dienstverlening, publieke sector, tuinbouw en enginering.

Wilt u meer weten over de cursussen Frans, Italiaans, Spaans, Chinees Russisch of welke andere taal dan ook bij The Square Mile? U kunt het best op werkdagen contact opnemen met Hanneke, Irene of Richard via 071 – 532 33 56 / info@ thesqauremile.nl. Een andere optie is uw vragen te stellen via het online contactformulier. U krijgt gegarandeerd snel een reactie!

https://www.thesquaremile.nl/