Bullwackie
Image default
Horeca

Een heerlijk cateringbedrijf uit Hengelo

 

Op zoek naar een bijzondere cateringbedrijf uit Hengelo? Kies dan voor ons. Met cateringbedrijf Hengelo zit je op de juiste plek voor de lekkerste buitenlandse hapjes. Ben je wel eens in Thailand, Cambodja of ander landen in Azië geweest? Dan weet je vast wel hoe lekker daar het eten is. Heerlijke fingerfood, vers fruit of curries, Aziatisch eten is heerlijk. Dat kun je dus nu ook thuis eten met cateringbedrijf Hengelo

Waarom kies je voor catering?

 Waarom zou je voor een cateringbedrijf uit Hengelo kiezen? Het grootste voordeel van catering is dat je jezelf heel gemakkelijk maakt. Als je een feest geeft of er is een speciale gelegenheid of verjaardag wil je ook lekker eten. Je hebt niet altijd zin om daar zelf voor te zorgen, dan kan het cateringbedrijf Hengelo een goede oplossing zijn. Daarnaast heb je dus ook nog een speciaal Aziatisch eten en doe je eens iets anders dan op de meeste feestjes. Maar het grootste voordeel van een cateringservice is dat het jou voor ontzettend veel gemak geeft. Wil je het cateringbedrijf Hengelo ook eens proberen? Dat kan gemakkelijk, je kunt ook een menu voor twee of vier personen bestellen.

 Bijzondere gerechten

Bij het cateringbedrijf Hengelo draait het dus om Aziatische gerechten. Je hebt hierin veel keuze en mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een spicy curry met rode pepers, een heerlijke gele korma curry, vegetarische Aziatische hapjes of een bekende pad thai of Thaise vissoep. Door het gebruik van kruiden zoals een rood pepertje, koriander, gember en citroengras krijgen de recepten dat typisch oosterse tintje. Het cateringbedrijf Hengelo maakt daarop ook nog eens gebruik van allemaal verse ingrediënten. De gerechten worden geserveerd met rijst, noedels of bami. Je hebt heerlijk eten zonder dat je daar maar een vinger voor hoeft uit te steken.