Bullwackie
Image default
Recreation / Food

De leukste Spaanse series op Netflix

Wil jij ook zo graag weer op vakantie naar Spanje, maar zit dat er voorlopig nog niet in? Dan is het misschien een idee om Spaanse series te gaan kijken. Zo heb je toch nog een beetje het gevoel dat je ergens anders bent. Bovendien kan je het voor jezelf goedpraten wanneer je weer eens aan het bingewatchen bent, je bent je immers aan het voorbereiden op je volgende stedentrip Barcelona en wilt de taal dan gewoon wat beter beheersen, toch? Dit zijn de leukste Spaanse series die je op Netflix kunt bekijken.

 

Elite

Deze spannende serie volgt het leven van een groepje studenten op een van de meest exclusieve privéscholen van Spanje: Las Encinas. Wanneer er drie studenten van normale komaf worden toegelaten op deze school, wordt alles anders. Ze vinden het lastig om aansluiting te vinden op school. Omdat ze anders zijn dan de rest wordt er veel geroddeld, uiteindelijk moet zelfs iemand de dood onder ogen zien. Sommige van deze acteurs kunnen je bekend voorkomen wanneer je Casa de Papel hebt gezien. 

 

La casa de las flores

Wanneer je van familiedrama houdt, is deze serie echt iets voor jou. Er komen allerlei thema’s aanbod waar families in het dagelijks leven nogal eens onenigheid over hebben. De serie speelt zich af in Mexico. Momenteel staat er nog maar een seizoen op netflix, maar het zal niet lang meer duren voordat ook het tweede seizoen te bekijken is.

 

La Casa del Papel

Dit is een serie dit je waarschijnlijk wel kent. Het is namelijk een van de meest besproken en spannende Netflixseries van dit moment. Een groep van criminelen met allemaal een andere achtergrond plannen een overval op de grootste bank ik Madrid. Het is een zenuwslopende serie waarvan het derde seizoen net is uitgekomen, er is genoeg om in te halen dus!

https://vakantiespanje.nl/