Bullwackie
Image default
Financieel

Een vordering kopen om geld te verdienen

Een goedkope vordering kopen? Blijf dan even hangen, want je bent hier op de goede website om dat mogelijk te maken. Dit bedrijf is namelijk helemaal gespecialiseerd in het verkopen en in het kopen van vorderingen. Er kunnen dus meerdere vorderingen aan je worden aangeboden, maar wil je van je vordering af dan kan je deze ook aan het bedrijf kwijt. Het aanbod van deze onderdelen wisselt regelmatig, waardoor het voor iedereen een interessante markt blijft. Als je dat wenst kan je ook op de hoogte gehouden orden wanneer er weer nieuwe vorderingen in het assortiment worden opgenomen, zodat jij er snel bij kunt zijn wanneer je een vordering gaat kopen. 

Portefeuille of los

Een vordering kopen is niet erg ingewikkeld en doe je gemakkelijk bij dit bedrijf. Er worden onder andere facturen verkocht die niet betaald zijn, maar ook geldleningen die zich op de zakelijke markt bevinden en huur- en loonvorderingen. Je kunt ervoor kiezen om een vordering te kopen die in een portefeuille zit verwerkt, maar je kunt deze ook allemaal los aanschaffen. Dat is maar net waar je zelf een betergevoel bij hebt en waar jij het geld voor hebt. Natuurlijk is het kopen van een vordering altijd een risico, maar je kunt er ook veel geld mee maken. 

Een inschatting maken

Wanneer je een vordering gaat kopen, dien je ervoor te zorgen dat de debiteur gaat betalen. Als je een inschatting maakt bij een van de vordering die je gaat kopen, dat de debiteur toch wel gaat betalen is het risico niet zo groot, maar soms heb je ook een groter risico, wanneer je te maken hebt met een debiteur die bijvoorbeeld al voor een langere tijd voet bij stuk houdt en de vordering alsmaar niet betaalt. Het risico is groter, maar het bedrag dat je ervoor terug krijgt ook.