Bullwackie
Image default
Bedrijven

Het kleine broertje van Bitcoin

Aangezien er meer dan 900 verschillende cryptomunten zijn is het niet vreemd dat je nog niet hebt gehoord van Bitcoin Cash. Bitcoin Cash oftewel BHC is afgesplitst van Bitcoin. Dit maakt het een van de jongeren cryptovaluta die wij kennen. Dit wilt niet zeggen dat men geen rekening hoeft te houden met de munt. Integendeel, van Bitcoin Cash wordt verwacht dat het de komende tijd enorm gaat stijgen qua populariteit en grootte. Net als bij veel andere munten onderging Bitcoin Cash in 2017 een stijging. Maar er is nog een andere vergelijking met andere valuta, namelijk dat de koersen van Bitcoin Cash constant fluctueren. Experts zijn ervan overtuigd dat Bitcoin Cash een vaste plek gaat krijgen in het financiële systeem voor de toekomst. 

 

De juiste broker

In Nederland is er een groot aanbod brokers die jou kunnen helpen met het kopen en verkopen van crypto. Bitvavo heeft een ding wat andere brokers niet hebben en dat is een geïntegreerde wallet die al verwerkt is op het platform. Wat betekent dit voor gebruikers? Geen lastig werk met verschillende codes en wallets. Het doel van de geïntegreerde portemonnee is dat iedereen eenvoudig een storting kan maken en aan de slag kan met het handelen in crypto. Ga je handelen wil je natuurlijk wel de bitcoin cash koers weten, dit gaat je zeker helpen.

 

 

 

 

Plus500

Koersen die van dag tot dag veranderen, het is in de cryptowereld niet meer dan normaal. Wanneer je de markt een stapje voor wilt blijven moet je leren hoe je inspeelt op deze veranderingen. Je hebt waarschijnlijk wel een van Plus500 gehoord, een betrouwbare cfd broker die alle soorten cryptovaluta aanbied die je maar kunt bedenken. Binnen deze broker wordt gebruik gemaakt van het cfd, dit is een soort hefboom. Wat houdt dit precies in? Dit wilt in principe zeggen dat wanneer er zich een stijging plaats vind in de koers van bijvoorbeeld Bitcoin Cash, deze met een bepaalde factor worden verrekend. Dit geldt ook voor een daling. Dit kinkt allemaal best lastig en dat is het ook. Daarom bied Plus500 geheel gratis het gebruik van een demo-rekening waarbij je zelf kunt oefenen en experimenteren zodat je een idee krijgt van hoe het werkt.

 

https://www.bitcoincashkoers.com/