Bullwackie
Image default
Sport

Je eigen lichaam als gewicht

Met een suspension trainer kan je bijna alle spiergroepen trainen. Dit is een van de redenen dat hij zo geschikt is om thuis te hebben nu de sportscholen dicht zijn. Het is ook nog eens ideaal dat hij vrijwel geen ruimte in beslag neemt. Eigenlijk is je suspension trainer verschillende apparaten die je in de sportschool kunt vinden in één. Hij is multifunctioneel, van goede kwaliteit en levert snel resultaat als je hem op de juiste manier gebruikt. Je gebruikt namelijk je eigen lichaamsgewicht om er mee te oefenen. Op het internet zijn veel video’s te vinden die je uitleggen voor welke oefeningen je de suspension trainer kunt gebruiken.

Een mooi lichaam voor een mooie prijs

Het leuke is dat een suspension trainer helemaal niet duur hoeft te zijn, je bespaart er dus ook nog eens flink geld mee! In korte tijd kan je heel je lichaam trainen en daar heb je dus amper iets voor nodig. Dat is toch ideaal? Je armen, benen en buik komen allemaal aan de beurt. Voor de zomer kan je dus helemaal afgetraind zijn als je nu begint. De suspension trainer is ook vast te maken aan de deur. Hierdoor kan je variëren in oefeningen en wordt het dus nooit saai. Hij is in meerdere kleuren te verkrijgen zodat hij ook nog eens kan passen bij je outfit.

Beter dan de sportschool

Waarschijnlijk heeft iedereen die een beetje bekend is met sporten de suspension trainer wel eens zien liggen. Misschien vond je hem er een beetje gek of knullig uit zien, of wist je niet zo goed wat je er nou precies mee moest doen. Als je eenmaal weet hoe je hem moet gebruiken, wil je nooit meer anders! Het is een ideaal hulpmiddel om je sportroutine moeilijker en leuker te maken. Hij is binnen te gebruiken, maar ook buiten. Neem hem dus lekker mee naar het park zodat je samen met je vrienden kan gaan sporten. Niemand zal raar opkijken. Ze bewonderen je waarschijnlijk alleen maar omdat je zo goed bezig bent!