Bullwackie
Image default
Aanbiedingen

Makelaar in Twente voor privé en zakelijk

Een goed gevoel met Marcel Kon makelaars

Maak kennis met de het leukste makelaarskantoor in Enschede en omstreken! Jong, gedreven, persoonlijk en met Twentse roots waar we trots op zijn. Als echte ’tukkers’ kennen wij de regio Twente perfect. En door onze strategische ligging met vestigingen in Borne en Enschede kunnen we uitstekend woningzoekers in Twente helpen met het vinden van hun nieuwe droomhuis.

Schakel ons team in voor het vinden van jouw nieuwe huis in Almelo, Hengelo, Haaksbegen, Oldenzaal, Losser, Enschede of Borne.

 

Nieuwbouw wonen? Dit zijn de voordelen

Besluit je een nieuwe huis te kopen, dan heb je uiteraard 2 opties. Kiezen voor een bestaande woning of het kopen van een nieuwbouw huis. Beide hebben zo hun voordelen, maar we zullen eerst wat vertellen over de voordelen van het kopen van een nieuw huis.

Uiteraard spreekt het voor zich dat een nieuw huis helemaal fris en nieuw is. Deze kun je naar harteloos zelf aankleding en samenstellen. Je koopt dus wel meteen iets wat helemaal naar je eigen wens samen te stellen is. Een ander groot voordeel is dat de kosten koper niet van toepassing is bij de aanschaf van een nieuwe huis. Voor starters en jonge gezinnen is er meer goed nieuws, want vanaf 1 januari 2021 wordt de overdrachtsbelasting ook eenmalig afgeschaft voor kopers van 18 tot 35 jaar. Deze voordelen samen opgeteld maakt het natuurlijk erg aantrekkelijk om een nieuwbouw huis te kopen in jouw favoriete stad of wijk. Om hier op tijd mee te beginnen adviseren wij om contact op te nemen met de aankoopmakelaars van Marcel Kon in Borne of Enschede. Iedere week updaten wij ons woningaanbod op onze website én op onze social media kanalen – Facebook, Youtube en Instagram.

Wonen in Enschede – Wijk het Zwering

De woonwijk het Zwering in Enschede is gebouwd eind jaren 90. Verschillende woningtypes en kenmerkend aan deze woonwijk zijn de ruime straten en het vele karakter aan groen. Op verschillende plekken zijn ruime openbare groene plekken aanwezig waar je heerlijk kunt wandelen en kunt relaxen met je kinderen. Centraal in de wijk is een ruim centraal opgezet parkje aanwezig waar zich onder andere verschillende basisscholen en een kinderopvang begeven. Voor al je dagelijkse boodschappen kun je terecht in van de winkelcentra die in de aansluitende wijk aanwezig zijn. In deze super kindvriendelijke woonwijk is het heerlijk om te wonen met je gezin. Ben je van plan om je woning te verkopen of zoek je juist een woning in deze geweldige woonwijk? Neem dan contact op met het team van Marcel Kon makelaars in Enschede.

Dé bedrijfsmakelaar in Twente

Niet alleen particulieren, maar ook zakelijke investeerders en eigenaren van vastgoed zijn bij ons welkom. Mede eigenaar Marcel Kon is namelijk vastgoed specialist en heeft decennia ervaring in koop, verkoop en verhuur van vastgoed. Zo beheren wij onder andere het vastgoed van het ZGT. Zakelijk vastgoed, zoals het kopen en verkopen van bedrijfspanden, is een vak apart. Graag komen we met jou in contact om nader kennis te maken voor het beheren van je vastgoed portefeuille.

Wij zijn gevestigd:

Grotestraat 251, 7622 GK Borne

Haaksbergerstraat 252, 7513 EE Enschede

https://www.marcel-kon.nl/