Bullwackie
Image default
Verbouwen

Mooie houten vloeren bij Bax Houthandel

Bij Bax Houthandel zijn wij gespecialiseerd in mooie houten vloeren voor iedereen. Wij hebben een zeer divers assortiment vloeren tegen scherpe prijzen en allemaal door ons zelf geproduceerd! Kijk verder voor alle voordelen van onze vloeren.

Zelf geproduceerde houten vloeren

De houten vloeren van Bax Houthandel worden door onszelf geproduceerd. Ons bedrijf is dan ook ontstaan uit een groot aannemersbedrijf in de jaren ’60. In die tijd deden wij veel sloopprojecten waarbij grote houten stroken en balken werden afgebroken. Zonde, dachten wij. Daarom begonnen wij met het maken van vloerdelen van deze onderdelen. Al snel kon ons bedrijf zich uitbreiden en ondertussen hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in de productie en verkoop van houten vloeren voor een scherpe prijs. Ondertussen hebben wij dan ook de optie om uit heel veel verschillende soorten vloeren te kiezen.

Verschillende soorten vloeren

Alle soorten vloeren van hout hebben weer andere kenmerken. Onze adviseurs zullen u daarom altijd helpen bij het uitzoeken van een nieuwe vloer. Wij hebben eiken vloeren, parketvloeren of vloeren van lamelparket, in allerlei verschillende soorten hout in ons assortiment. Wanneer u gaat kijken voor een nieuwe vloer, moet u met een aantal zaken rekening houden. Wilt u bijvoorbeeld vloerverwarming, dan vallen er een aantal vloeren af die niet tegen warmte kunnen. De adviseurs in onze showroom kunnen u uitstekend adviseren over de kenmerken en eigenschappen van alle verschillende vloeren en weten ook precies welke vloer geschikt is voor uw situatie. Ook kunt u bij hen terecht voor vragen omtrent de ondervloer.

Leveren en leggen

Wanneer u interesse heeft in een van onze vloeren, dan nodigen wij u graag uit in een van onze showrooms bij u in de buurt. Kijk op onze website waar wij allemaal gevestigd zijn. Hier kunt u inspiratie opdoen en ontdekken welke vloer bij u past. Eenmaal een vloer uitgezocht, maken wij een offerte voor u en plannen wij een dag met u in om de vloer te leveren. Onze ervaren medewerkers installeren uw vloer ook graag voor u. Dit doen zij snel, vakkundig en professioneel. Kijk voor meer informatie op onze website.