Bullwackie
Image default
Management

Northwestern kellogg mba

Northwestern University (Kellogg) Business School Overzicht

 

De Kellogg School of Management aan de Northwestern University (Kellogg) biedt deze afdelingen en concentraties: boekhouding, economie, ondernemerschap, financiën, algemeen management, gezondheidszorg administratie, leiderschap, marketing, not-for-profit management, productie / operations management, organisatorisch gedrag, portfolio management, bestuurskunde, overheidsbeleid, onroerend goed, kwantitatieve analyse / statistiek en operations research, en technologie. Het collegegeld is voltijds: 76.368 dollar per jaar; deeltijds: 7.418 dollar per studiepunt; en uitvoerend: 111.096 dollar per jaar. Bij het afstuderen, 86,40 procent van de afgestudeerden van de voltijdse programma zijn werkzaam.

 

Studenten aan de Kellogg School of Management kunnen kiezen uit een verscheidenheid van graduate degree-programma’s, waaronder een traditionele full-time MBA-programma en een part-time MBA-programma met lessen in de avonduren en op zaterdag. MBA-studenten die extra diploma’s willen behalen, kunnen ook een master’s degree in design innovatie behalen via de McCormick School of Engineering and Applied Science of een J.D. via de Northwestern Law School. Er zijn ook verschillende Ph.D. programma’s beschikbaar, waaronder een in management, organisaties en sociologie met het Weinberg College of Arts and Sciences. Cursussen bij Kellogg zijn gericht op teamwork en ervaringsleren, en studenten kunnen in het buitenland studeren of deelnemen aan internationaal veldonderzoek.

 

Buiten de lessen om kunnen studenten betrokken raken bij meer dan een dozijn onderzoekscentra, zoals het General Motors Research Center for Strategy in Management en het Center for Executive Women. Gastsprekers geven regelmatig lezingen. Er zijn ook meer dan 100 studentenorganisaties waar je lid van kunt worden, waaronder academische en sociale clubs. Voltijd MBA-studenten volgen lessen op de campus van Northwestern in Evanston, Illinois, een voorstad van Chicago. Sommige afgestudeerde studenten hebben de mogelijkheid om op de campus te wonen.

 

Er zijn meer dan 50.000 afgestudeerden van Kellogg, onder wie Ted Phillips, president en CEO van de Chicago Bears, en Ellen Kullman, voorzitter en CEO van DuPont.

 

Northwestern University (Kellogg) 2023 Ranglijsten

Northwestern University (Kellogg) is gerangschikt op nr. 3 (gelijkspel) in Best Business Schools en nr. 3 in Part-time MBA. Scholen worden gerangschikt op basis van hun prestaties over een set van algemeen aanvaarde indicatoren van excellentie.

 

Northwestern University Afgestudeerde Programma’s

Northwestern University is een van de meer dan 800 instellingen met graduate scholen onderzocht door U.S. News op een jaarlijkse basis. Northwestern University verleent graden via verschillende scholen, zoals: de Kellogg School of Management, de School of Law, de Feinberg School of Medicine, de Robert R. McCormick School of Engineering and Applied Science, en de School of Education and Social Policy.

 

Voor de School of Education and Social Policy aan de Northwestern University is de uiterste aanmeldingsdatum 4 december. De inschrijfkosten voor het onderwijsprogramma aan de Northwestern University bedragen 95 dollar. De School of Education and Social Policy aan de Northwestern University heeft 41 fulltime faculteit in dienst met een 2,3: 1 verhouding van fulltime equivalente doctoraalstudenten tot fulltime faculteit.

 

Studenten op zoek naar een intieme academische gemeenschap kunnen een ideale pasvorm vinden bij de School of Education and Social Policy (SESP), de kleinste afdeling aan de Northwestern University. Er zijn slechts ongeveer 300 afgestudeerde studenten en iets meer dan 20 faculteitsleden. Studenten kunnen wonen op Northwestern’s campus aan het meer in Evanston, Ill., een voorstad van Chicago, en kunnen onderwijsstages en servicewerk voltooien in nabijgelegen stadsscholen.

 

Er zijn vijf mogelijkheden voor studenten om een Master of Arts of Science of een doctoraat te behalen. Er is ook een versneld programma, NU-TEACH, dat studenten na één zomer cursuswerk in hun eigen klaslokaal onder toezicht plaatst. Na een succesvol eerste jaar moeten NU-TEACH-studenten zich ertoe verbinden nog minstens vier jaar les te geven op scholen in Chicago.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/