Bullwackie
Image default
Aanbiedingen

Zelf pizza’s maken doe je zo!

Zelf pizza’s maken doe je zo!

Hoe leuk is het, helemaal zelf je eigen pizza’s maken. Vooral voor de kinderen is dit natuurlijk een droom die uitkomt. Zo kunnen ze helemaal zelf bepalen wat ze allemaal op de pizza willen doen en hoeven ze niet bang te zijn dat ze iets niet lusten. Om je eigen pizza te kunnen maken heb je een aantal dingen nodig. Allereerst natuurlijk de juiste ingredienten, maar natuurlijk ook een oven. Wat is er nu leuker dan pizza’s maken in je eigen Pizzaoven buiten? Uiteraard kun je ook je oven in de keuken gebruiken, maar dan krijg je de smaak zoals pizza hoort te hebben bij lange na niet zo lekker als dat ze uit de oven komen. Kortom, absoluut aan te raden dus.

Begin met de bodem

Het grote geheim voor iedere pizza, dat is natuurlijk de bodem. Hierbij kun je kiezen uit een bodem die je helemaal zelf maakt, maar kun je er natuurlijk ook één kant-en-klaar kopen. Vooral wanneer je het voor de eerste keer doet, is het laatste aan te raden. Het zelf maken van bodems is namelijk een flinke klus en niet voor iedereen weggelegd. Een kant-en-klare bodem is dan een verstandige keuze.

De saus

Uiteraard mag de welbekende tomatensaus natuurlijk niet ontbreken. Deze kun je zelf maken, maar is ook net zoals de bodem ook prima kant en klaar uit de winkel mee te nemen. Je bespaart jezelf namelijk een hoop tijd en moeite door gewoon te kiezen voor een kant-en-klaar variant. 

De garnering

Nu de basis van je pizza is gelegd, is het tijd voor het beleggen van je pizza. Het leuke aan een pizza is, is dat je er letterlijk alles op kunt doen. Zo kun je kiezen voor allerlei verschillende soorten groenten, maar behoren ook spekjes en bijvoorbeeld stukje kip tot de mogelijkheid. Niet is fout en alles kan en mag. Leef je volledig uit, want met de pizza oven die als best getest is, kan er natuurlijk helemaal niets meer fout gaan.