Bullwackie
Image default
Internet marketing

Wat te lezen in oktober

facebook marketing boek

We raden 4 boeken aan die u zullen helpen uw horizon te verbreden en nieuwe kennis op te doen.

Hoe boeken van Mortimer Adler te lezen

Heruitgave van het cultboek, dat meer dan 50 jaar geleden voor het eerst werd gepubliceerd met als doel mensen te leren de juiste boeken te kiezen, ze te lezen en er nuttige informatie uit te halen. Sindsdien is er niets veranderd. Op dezelfde manier weten we niet hoe we boeken moeten lezen, hoewel er nu helemaal geen problemen zijn met de toegang tot literatuur. En op dezelfde manier hebben we sterke begeleiding nodig die ons zal helpen geen tijd te verspillen, leestechnieken aan te leren, te laten zien hoe we de ware betekenis van het boek kunnen begrijpen en niet alle feiten die erin zijn geschreven, gedachteloos uit het hoofd te leren. Deze krachtige gids is het meesterwerk How To Read Books van Mortimer Adler, de gevierde Amerikaanse filosoof en popularisator van de geesteswetenschappen.

“Vloeistoffen” Mark Medovnik

Wat weten we over vloeistoffen? Ja, bijna net zoveel als over het lezen van boeken. Het lijkt erop dat alles, maar in feite niets. Vloeistoffen zijn anders: van de meest bekende voor ons, zoals water, tot de meest ongebruikelijke, zoals een perfluorkoolstofvloeistof, waarin een persoon rustig kan ademen. Er zijn vloeistoffen die gevaarlijk zijn, zoals fluorwaterstofzuur, en er zijn ook nuttige vloeistoffen, zoals olijfolie. Het boek van Mark Medovnik, hoogleraar materiaalkunde, zal ons alle geheimen onthullen van deze mooie en gevaarlijke stoffen die door ons leven stromen.

“50 uitvindingen die de moderne economie hebben gecreëerd” Tim Harford

Stel je voor dat onze wereld niet bestaat. De apocalyps heeft plaatsgevonden. In de buurt is er niets bekend: geen internet, geen telefoons, geen water, geen brandstof. De menselijke beschaving bestaat niet meer. Alleen lege verschroeide aarde. Wat ga je doen? Welke overlevingshulpmiddelen ga je gebruiken? Tim Harford, auteur van dit boek en de bestverkochte boeken Chaos en The Undercover Economist, raadt aan om de ploeg op te pakken. De eenvoudigste, maar in feite revolutionaire uitvinding die een impuls gaf aan de ontwikkeling van de beschaving. In dit boek zullen we 49 meer uitvindingen van de mensheid vinden die ons begrip van de wereld radicaal hebben veranderd. Dit boek zal ons helpen wonderen te zien in zelfs de meest alledaagse dingen waaraan we al lang gewend zijn. We zullen kunnen begrijpen dat de relatie tussen deze onderwerpen en de economie, evenals andere gebieden van het leven, veel groter is dan we ons kunnen voorstellen.

…..en «Road to 100k Instagram Followers»!

content marketing instagram

https://marketingbook.shop/