Bullwackie
Image default
Aanbiedingen

Wonen in de mooiste provincie van het land

Als we u vragen wat is dan de mooiste provincie van Nederland? Noord-Holland? Utrecht? of misschien Zuid-Holland? Het antwoord is geen van de drie. Alle 3 de provincies hebben zeker hun charme maar kunnen niet gekwalificeerd worden als mooiste provincie van Nederland. Daar is namelijk meer voor nodig dan alleen charme. De provincie dient dan ook een beetje onderscheidend van elkaar te zijn en dus zich te onderscheiden van andere provincies. Binnen deze 3 provincies is er weinig verschil te vinden want alle 3 de provincies zijn erg stedelijk en lijken qua infrastructuur veel op elkaar. Geen van de provincies beschikt over veel bossen, platteland of zelfs bergen. Wil je dit wel in je nieuwe woonomgeving? Dan dien je ergens anders te gaan wonen namelijk in Limburg.

Wat onderscheidt Limburg?

Buiten dat de stad bekend staat om het jaarlijkse feest wat er plaats vindt (Carnaval) zijn er nog veel meer onderscheidende dingen aan Limburg. Zo is de provincie namelijk volgestopt met verschillende culturen, dialecten en gewoontes. Deze gewoontes verschillen soms heel erg per dorp of buurt waardoor er veel diversitiet in Limburg is. Ben je hier op zoek naar? Dan is wonen in Limburg een perfecte oplossing. Op zoek naar een huis te koop in Limburg? Ook dan hoef je niet lang te zoeken. De provincie heeft meerdere huizen tegelijkertijd te koop staan en daardoor is het een stuk makkelijker om een huis te vinden.

Erfgoed kopen in Limburg

Het kopen van erfgoed in Limburg geeft veel mogelijkheden. De provincie is vol met panden en vastgoed die al geruime tijd leegstaan en wachten op een herbestemming. Denk bijvoorbeeld aan leegstaande kerken, gebouwen uit de tijd van de bokkerijders of zelfs scholen. Herbestemming van vastgoed zorgt niet alleen ervoor dat deze gebouwen weer een doel hebben. Het zorgt ook voor nieuwe woningen en daardoor het aantal woningen veel hoger maakt.

https://www.boon-heuvelland.nl/makelaar-limburg/