Bullwackie
Image default
Bedrijven

Het vinden van een NVM makelaar in maastricht

 

NVM Makelaar Maastricht

AMH makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De onderschreiding en lidmaastchap hiervan geeft meer zekerheid om samen te werken met een betrouwbare makelaar. Een van de gedragscodes waaraan NVM makelaars aan behoren te voldoen is onafhankelijkheid. De aangesloten NVM makelaars dienen zich daardoor onafhankelijk op te stellen en zorgvuldig handelen in uw belang.  Hierdoor zult u uiteindelijk beter advies ontvangen en dus meer toegevoegd waarde aan de woning kunnen realiseren.

 

Wat zijn voordelen van een NVM Makelaar in Maastricht

Als u in maastht een huis wilt kopen zal dit niet eenvoudig worden. Het geringe aanbod en de grote vraag leiden er toe dat woningen binnen een korte tijd verkocht zijn. Door deze druk neemt de kans op fouten maken ook toe en dat wilt u natuurlijk niet. Daarom, is het ook bij een Woning kopen in Maastricht van essentieel belang om gebruik te maken van een NVM gecertificeerde makelaar.

Hieronder hebben wij enkele voordelen weergegeven avn een NVM makelaar.

 • Actuele kennis: Wij zijn verplicht jaarlijks onze kennis op peil te houden middels verschillende cursussen en trainingen.
 • Deskundigheid: Als NVM makelaar worden wij jaarlijks getoetst op onze kennis en deskundigheid.
   
 • Zekerheid: Kiest u voor een NVM Makelaar in Maastricht dan kiest u voor zekerheid. Daarbij is elke NVM makelaar verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Dit is ook in uw belang.
   
 • Funda plaatsing: Enkel makelaars die zijn aangesloten bij een branchevereniging (zoals de NVM) kunnen woningen op Funda plaatsen. Daarnaast heeft de NVM eeb uitgebreide presentatie en prominente positie van woning op Funda.
   
 • NVM open huizen dagen en routes: 2 maal per jaar organiseert de NVM met succes open huize routes
 • Betrouwbaarheid: Wij zijn verplicht ons te houden aan de NVM-Erecode. Dit betekent dat hij alle regels van de NVM in acht moet nemen en de belangen van de klant vooropstelt.
   

Er zijn veel makelaars in regio Maastricht te vinden. Veel van deze makelaars richten zich specifiek op Maastricht waardoor het expertise niveau enorm toeneemt en de kans van slagen verbeterd. Mocht je op zoek zijn naar een gecertificeerde en betrouwbare NVM makelaar in Maastricht?. Jaren expertise en ervaringen in de makelaars branche heeft ervoor gezorgd dat AMH makelaars een grote en belangrijke positie heeft behaald binnen Makelaars in Maastricht.

https://www.amh-makelaars.nl/nvm-makelaar-maastricht/