Bullwackie
Image default
Woning en Tuin

Zeecontainer als kantoor of woning

Ook u kunt profiteren van onze hoogwaardige en duurzame kantoorcontainers en containerwoningen. Onze containers zijn de perfecte oplossing om op korte termijn grotere kantoorcapaciteiten of containerwoning te creëren. Onze container modules zijn snel beschikbaar, snel gemonteerd en uiterst zuinig.
 
Om het perfecte containerhuis voor u te creëren, kunt u gebruik maken van een breed scala aan architectonische mogelijkheden. Of het nu gaat om individuele of containerwoningen, hoogwaardige inrichting zoals moderne sanitaire voorzieningen zoals achterwandinstallatie, vloer- en wandtegels, wandtegels, wandmontage, panieksloten of veel daglicht met behulp van grote ramen en glazen deuren – er zijn bijna geen grenzen.

 

Veiligheid van een containerwoning

Het spreekt voor zich dat onze containers voldoen aan de minimumeis voor brandveiligheidsklasse F30 en dat ze ook kunnen worden geïsoleerd volgens de geldende EnEV (Energy Saving Ordinance) zoals vereist. Dit geldt natuurlijk ook voor de geluidsisolatie. Zodat je zorgeloos kunt wonen en je op je gemak kunt voelen in je eigen containerwoning. Dit maakt onze hoogwaardige containerwoningen een echt en goed alternatief voor een solide constructie. Test ons en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Volledig ingerichte containerwoningen die nauwelijks verschillen van normale appartementen.

Van de eenvoudige tijdelijke oplossing tot de volledig uitgeruste wooncontainer met keuken en badkamer, die nauwelijks verschilt van normale appartementen. Met flexibele ruimte-indelingen, optioneel robuust sanitair, functionele keukenuitrusting, hoogwaardige vloerbedekkingen in verschillende varianten (PVC, tegels, tapijt) of verschillende mogelijke extra uitrustingen kan uw wooncontainer, containerhuis of kantoorcontainer variabel en optimaal op de behoeften van uw medewerkers worden afgestemd.

 
 

Bouwvergunning

In het bouwrecht gelden gedifferentieerde bepalingen, niet alleen op nationaal niveau, maar ook in regionale gebieden. Het is daarom niet mogelijk om eenduidig te zeggen of het toegestaan is om de modules op te zetten, maar moet van geval tot geval verschillen. Het is daarom dringend aanbevolen om de bouwverordeningen van de betreffende deelstaat vooraf te lezen of zich tot de bouwautoriteiten van de gemeente te wenden om er navraag naar te doen.

Daarnaast moet worden onderscheiden of de module voor de lange termijn is gepland of slechts tijdelijk wordt gebruikt. Als de module slechts gedurende een bepaalde periode moet worden geïnstalleerd, speelt de grootte ervan een doorslaggevende rol. Ook op dit gebied ondersteunen en adviseren wij u graag.