Bullwackie
Image default
Mode en Kleding

5 outfits om je kinderen gezellig en comfortabel te houden

Rust je kinderen dit jaar in stijl uit door deze tips te volgen om ze zowel knus als modieus te houden in het koude seizoen. Met alles van jassen tot schoenen, kunt u uw kinderen comfortabele kleding aandoen waarmee ze probleemloos het barre winterweer het hoofd kunnen bieden. Het beste gedeelte? Al deze items zijn verkrijgbaar in winkels bij jou in de buurt, en ze kosten je ook geen arm en een been! Dus blijf lezen om erachter te komen hoe je je kinderen het hele seizoen cool kunt houden met deze 5 outfits om je kinderen deze winter gezellig en comfortabel te houden.

1) Dekens

Kinderen zijn dol op dekens. Van pasgeboren baby’s inbakeren tot er een over hun schouders gooien tijdens een dutje, kinderen zullen het altijd leuk vinden om tegen een warme deken aan te kruipen. Knuffeldekens zijn perfect voor koude dagen wanneer ze iets extra’s willen om het gezellig te houden.

Mildere dagen

Op mildere dagen zijn er volop mogelijkheden in lichtere stoffen die toch zacht aanvoelen op de huid. Zelfs tieners kunnen een dekentje gebruiken voor het slapengaan of tijdens de filmavond op een bijzonder kille avond.

2) Bijpassende sets

Als je meer dan één kind hebt, kan het lastig zijn om hun outfits op elkaar af te stemmen zonder een fortuin uit te geven. De oplossing? Coördineer ze op basis van grootte of leeftijd.

Geld besparen

Je kunt geld besparen door bijpassende sets te kopen die mixen en matchen uit de kasten van je kinderen – en je ziet er nog steeds uit als een professional. Als al het andere faalt, probeer dan op sites zoals Etsy te zoeken naar handgemaakte bijpassende outfits!

3) Sjaals

Een sjaal kan het favoriete accessoire van je kind zijn. Kies een zachte, dikke stof zoals kasjmier of lamswol die je kind warm houdt op een frisse herfstdag. Ze zullen het niet alleen leuk vinden om het om hun nek te dragen, maar je kunt het ook als deken voor ze gebruiken voor het slapengaan.

Gedurfde kleuren

Voeg wat flair toe met gedurfde kleuren of patronen zoals strepen of plaids in zowel jongens- als meisjeskleding. En onthoud altijd: laat bij het vastbinden voldoende ruimte over voor de baby om te ademen!

4) Kids sneakers

De lente is eindelijk aangebroken, wat betekent dat het tijd is om die winterlaarzen opzij te zetten voor een lichter paar kicks. Bij Stylonic hebben we een verscheidenheid aan kleurrijke kids sneakers online die perfect zijn voor lentedagen, of je nu op school rondrent of gewoon rondhangt met vrienden. Voeg wat nieuwe kids sneakers toe aan de kast van je kind en ze zijn klaar voor wat plezier bij warmer weer.

<5) Flanellen overhemden

Er is iets aan een goed flanellen overhemd waardoor je je gewoon thuis voelt. En als een toegevoegde bonus, ze zijn geweldig voor laagjes, zodat je kinderen warm kunnen blijven zonder meer dan één laag te hoeven dragen.

Gevoelige huid

Bovendien zijn ze zacht tegen de gevoelige huid van je baby. Veel ouders gebruiken ze zelfs graag als nachtkleding! Bron: https://www.stylonic.nl