Bullwackie
Image default
Zakelijk

Denk bij verduurzamen ook eens aan een elektrische boiler.

Denk bij verduurzamen ook eens aan een elektrische boiler.

Er wordt nog altijd wel wat aan getwijfeld, maar een elektrische boiler of een elektrische cv gaat echt net zo lang mee als een gas gestookte, ook worden elektrische boilers en elektrische cv’s almaar voordeliger in aanschaf en zijn ook nog eens super zuinig in gebruik!

Een elektrische boiler of een elektrische cv wordt doorgaans gebruikt om je bad- en douchewater te verwarmen. En elektrische boilers of elektrische cv’s zijn simpel te plaatsen op de plek waar eerst een gas gestookte zat zonder dat er veel verandert hoeft en er allerlei ingewikkelde leidingen aangelegd moeten worden.

We willen alleen wel graag de allergoedkoopste én de allerbeste kwaliteit als we een nieuwe gaan kopen.

Zodoende zijn we op zoek gegaan en vonden we op de website van elektrischeboiler.eu verrassend goede deals. Bij dit bedrijf verkopen ze al jaren elektrische boilers, elektrische cv’s, maar ook waterontharders, zonneboilers, combi cv’s, warmtepompen en doorstroomapparaten dus ze weten heel goed waar ze het over hebben en kunnen helpen bij het maken van de perfecte keuze voor jouw persoonlijke situatie. Maar met de on- line calculator op deze website kun je ook heel makkelijk zelf berekenen wat je daadwerkelijk nodig hebt.
Alles is op voorraad en kan zodoende de volgende dag dus al in huis zijn. 

Zij bieden een ruime keuze aan elektrische boilers in alle denkbare maten en dus is er voor iedereen wel een geschikte te vinden. Strak vormgegeven en platte modellen met een diepte van 25cm passen vaak gewoon in een keukenkastje of je hangt het apparaat gewoon in het zicht, wat door de mooie strakke vormgeving ook kan.

 

 

Er zijn kleine boilers van 5, 10 en 15 liter, maar natuurlijk ook grotere exemplaren te koop, zelfs tot wel 2000 liter. Alle spullen worden in de EU gemaakt.

Elektrischeboiler.eu levert elektrische boilers met een KIWA gekeurde inlaatcombinatie, muurbeugel en montage schroeven.

https://elektrischeboiler.eu/