Bullwackie
Image default
Bedrijven

Escaperoom in het mooie Enschede

Op zoek naar een bijzondere maar ook leuke gathering? Bij de geweldige Escaperoom Enschede kun je samen met vrienden, familie of collega’s terecht voor een onvergetelijke bijeenkomst. Het is de perfecte teambuilding of het perfecte moment om alles los te laten. Laat alle stress van je afglijden en boek nu een tijdslot bij Escaperoom Enschede! Geen online, afstandelijke call of virtueel spel, maar echt even bij elkaar komen. En ieder zo zijn eigen talenten in de groep komen naar voren bij de Escaperoom Enschede. Je hebt elkaar zeker nodig, dat maakt Escaperoom Enschede bij uitstek de perfecte retraite waar speelsheid voorop staan.

Brede Keuze

Je kunt bij Escaperoom Enschede terecht voor kinderpartijen, teambuildings uitjes en familiebijeenkomsten. Geef je kind een speciale verjaardag en nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit om lekker te spelen, denken, leren en vooral met vreugde te spelen. Of maak van het luie weekend een opvrolijkende tijd met je familie, er echt even samen komen. Nodig je collega’s uit voor een informele meeting die de onderliggende sociale infrastructuur onderling helder maakt op een speelse manier. Alles is mogelijk bij Escaperoom Enschede!

Toegankelijk voor iedereen

Met een brede keus aan pakketten, bijvoorbeeld met lunch of zonder. Kun je zo ook kiezen welke prijs het beste bij jou past. Alle pakketten zijn te boeken via de website van Escaperoom Enschede voor een portemonneevriendelijke prijs. Dit is zeer belangrijk voor Escaperoom Enschede, plezier is er immers om te delen en dat moet voor iedereen ook toegankelijk zijn. Dus wil je eindelijk een keer die bijzondere gathering plannen die je al jaren in gedachte hebt voor je vrienden, collega’s of familie, wacht dan niet langer en boek nu jouw plezier pakket via Escaperoom Enschede! Mocht u nog vragen hebben contact ons dan ook via de website van Escaperoom Enschede.


Ben je benieuwd naar meer leuke mogelijkheden, bijvoorbeeld naar een online escaperoom? Kijk dan eens op de website van Escapegifts