Bullwackie
Image default
Aanbiedingen

Een must-have in huis

Een lange tijd ben ik al aan het nadenken over hoe ik mijn toekomstige huis in zal richten. Het is een dure aanschaf die dagelijks genot op moet leveren, ik wil dus niet achteraf realiseren dat ik een bepaalde voorziening ben vergeten. Als ondersteuning om overal aan te denken gebruik ik Pinterest. Pinterest heeft eindeloze tips over inrichting, aankleding en benodigde voorzieningen in huis. 

Wijnklimaatkast: een luxe product?

Mijn recentste interesse is een wijnklimaatkast en je weet hoe het internet werkt: na een keer op een artikel over een wijnklimaatkast geklikt te hebben blijven de voorbeelden zich voordoen. De eerste keer dat ik een voorbeeld zag, was ik geïnteresseerd maar sceptisch. Het is een overbodige luxe en past totaal niet bij mij. Maar na er ’s avonds in bed toch over na te hebben gedacht, lijkt deze keus toch een realistische overweging. Ik ben verzot op wijn, ik drink graag iedere dag een glaasje na het werk en in de weekenden samen met familie en vrienden. Waarom zou een wijnklimaatkast dan niet voor mij zijn?

Bijpassend model

Nu ik toch sterk overweeg om een wijnklimaatkast in mijn nieuwe woning te plaatsen, moet ik kiezen welk model ik graag zou willen. Wil ik hem in mijn keuken inbouwen op ooghoogte? Of liever op de plek van een keukenkastje, wat mij wel weer ruimte ontneemt. Ik kan ook kiezen voor een vrijstaand model, maar dan moet ik wel een hoek hebben waar hij wegvalt want ik wil absoluut niet dat hij in de weg staat. Dan heb je nog de kleurstelling. Ze zijn voornamelijk verkrijgbaar in een zwart of RVS design en in sommige gevallen in een metallic kleurige retrostijl. Voor mij valt die laatste af, ik hou meer van een strak design. Nu moet ik verder nog nadenken over de wijnklimaatkast inbouw of onderbouw en zwart of RVS. Terwijl ik verder op Pinterest scrol realiseer ik mij dat Pinterest het mij ook wel moeilijk maakt, er is namelijk zoveel leuks en laat een keuze maken nou niet mijn sterkste punt zijn…

https://www.wijnklimaatkast.nl