Bullwackie
Image default
Woning en Tuin

Hoe koop je koopjes

Dingen kopen tegen lage prijzen kan een uitdaging zijn, maar er zijn veel manieren om geld te besparen. Contant geld is het beste betaalmiddel, omdat winkeliers kosten moeten betalen als u een creditcard gebruikt. U kunt deze kosten echter vermijden door contant geld te gebruiken als u contant geld meeneemt naar de winkel. U kunt ook van tevoren vragen of u korting kunt krijgen als u geen creditcard gebruikt. Je kunt ook koopjes vinden aan het eind van het jaar, wanneer de meeste winkels hun schappen opruimen. Verkopers zijn eerder bereid te onderhandelen als je contant kunt betalen.

Een goede tip voor het winkelen in een winkel is om een doorbuster deal te vermijden, tenzij het echt een groot koopje is. Deze aanbiedingen zijn bedoeld om shoppers naar de winkel te lokken en zijn misschien niet zo goed als ze lijken. Vaak zijn doorbuster items online niet veel goedkoper dan in de winkel. Wanneer u een beslissing neemt, denk dan aan de tijd en moeite die u wilt besteden. Als u ervoor kiest om online te winkelen in plaats van in een winkel, kunt u tijd en moeite besparen.

 

Cash-back apps gebruiken

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je de beste koopjes kunt vinden, kun je cashback-apps gebruiken om je aankopen nog beter te maken. Met deze apps kunt u uw kassabonnen of streepjescodes scannen om te zien hoeveel geld u kunt besparen. Door deze apps te gebruiken, kunt u een aanzienlijk bedrag besparen in vergelijking met winkelen in fysieke winkels. Bovendien kunt u met online aankopen tegoeden verdienen die u kunt inwisselen voor cadeaubonnen.

De meeste cashback-apps zijn verbonden met een groot netwerk van deelnemende winkels, maar sommige zijn meer gespecialiseerd in het bieden van uitzonderlijke aanbiedingen voor shoppers in een bepaalde categorie. Deze omvatten apps die werken voor boodschappen shoppers, zoals Ibotta, of voor online winkelen, zoals Rakuten Cash Back Button of Honey. Cash-back apps maken het ook mogelijk om prijzen te vergelijken en de beste deals voor producten te vinden.

U bespaart geld door samen met een vriend te winkelen. Niet alleen krijg je de beste deals, maar je zult ook plezier hebben! Bovendien zullen uw vrienden eerder dingen kopen die u in uw eentje nooit zou kopen! Hier zijn wat tips om je te helpen de beste deals te vinden:

Ga niet winkelen met iemand waarvan je niet zeker weet of je hem kunt vertrouwen. Het kan zijn dat je elkaar ompraat om iets te kopen wat je eigenlijk niet nodig hebt. Dit kan ook een riskante oefening zijn. Als jullie allebei impulsieve shoppers zijn, kan het zijn dat je kleding koopt waar je spijt van krijgt. Een vriend kan je ook overhalen om dingen te kopen die je niet wilt. Je wilt niet iets kopen waar je later spijt van krijgt.
Kopen aan het eind van het jaar

Kopen aan het eind van het jaar is een uitstekende manier om geld te besparen. Automakers zijn erop gebrand om hun laatste restvoorraad van het huidige modeljaar weg te doen. Ze zullen bereid zijn om een geweldige deal op hun 2014 modellen aan te bieden om plaats te maken voor de nieuwe modellen in 2015.

Tijdens dit seizoen verlagen veel big-box stores de prijzen om plaats te maken voor het nieuwe herfstkoopseizoen. Tijdens de uitverkoop op 4 juli worden er aanbiedingen gedaan voor zomerkleding. In september vullen dealers hun voorraad aan om plaats te maken voor nieuwe modellen. Tweedehands kopen is ook een uitstekende manier om een koopje te scoren op het gebied van elektronica. Kringloopwinkels zijn een prima plek om minder goede apparaten op de kop te tikken.
Online winkelen

Er zijn verschillende manieren om online koopjes te vinden. Er zijn veel websites die kortingen vermelden, maar sommige bieden meer dan alleen een prijs. Op sommige kunt u commentaar geven op de koopjes die u vindt, terwijl andere een hele nieuwssectie hebben die regelmatig wordt bijgewerkt. Sommige zijn echter beter dan andere. Dit artikel zal u kennis laten maken met de beste sites voor koopjes. Als u eenmaal met deze sites aan de slag gaat, zult u al snel merken dat ze nuttiger zijn dan u misschien denkt.

Ten eerste kunt u grote winkelsites bezoeken. Veel van deze sites hebben uitverkoop op artikelen die tweedehands zijn. Deze artikelen zijn vaak goedkoper omdat ze niet zo populair zijn als nieuwe artikelen. Daarnaast kunt u ook op zoek gaan naar afgeprijsde artikelen op ongewone artikelen. Je kunt de pagina van elke site doorbladeren voor de nieuwste kortingen, zoals eBay’s Daily Deals of Amazon’s Today’s Deals. Je kunt ook op zoek gaan naar cashback-sites, die je een percentage geven van de prijs die je voor het artikel hebt betaald.