Bullwackie
Image default
Energie

Kan je elektrische boilers van 200 liter verwarmen naar 85 graden?

Kan je elektrische boilers van 200 liter verwarmen naar 85 graden?

O ja! Dat kan wel degelijk! Bij elektrischeboiler.eu verkopen ze deze slimme duurzame apparaten. Zij lijken dé oplossing te hebben om water naar een hogere temperaturen (tot 85 graden dus) te krijgen. Ook bij de grotere boilers dus. Bij Elektrischeboiler.eu kun je terecht voor een externe digitale thermostaat waarmee je 65 graden elementen gemakkelijk om kunt (laten) bouwen tot een nauwkeurig en simpel te bedienen 85 graden element. 

Dus, wil je je oude gasketel nu vervangen voor een elektrische variant, kan je nu dus ook kiezen voor de duurzame oplossing voor je boerenbedrijf, krattenwasserij, sportschool oid, bij elektrischeboiler.eu kun je hiervoor terecht. In dit soort omgevingen zijn er regels waaraan de boiler aan moet voldoen. De juiste watertemperatuur om écht goed schoon te maken, of juist een niet al te hoge temperatuur voor als gedouched moet worden. Jouw ideale boiler is hier zo gevonden, ook als het dus gaat om professionele warmwatervoorziening.

De boilers zijn uitgerust met een dubbele oververhittingsbeveiliging plus een gebruiksvriendelijke controller wat bij dit soort boilers een must en een uitkomst is voor elk bedrijf.

Er zijn strenge wettelijke eisen voor het goed reinigen van stallen, of om kratten echt schoon krijgen, of om een douchegelegenheid in de sporthal of zwembad schoon te maken. Het maakt een elektrische boiler met anti- legionella functie en water kunnen verwarmen boven de 80 graden van groot belang. Normaal gesproken worden 200 liter boilers standaard geleverd met een 2 of 3 kW element, dat is natuurlijk genoeg om lekker te douchen, maar niet de oplossing als er ook grondig gereinigd moet worden. Dat is nu dus mogelijk, deze boilers zijn uit te breiden tot 4,5 / 6 / 9 of 12 kW.

 

 

Altijd direct leverbaar uit eigen voorraad 

Alleen boilers boven 500 liter worden direct af fabriek verzonden maar zelfs deze boilers worden dezelfde week nog geleverd. De verschillende opties zijn altijd op voorraad en alles is heel eenvoudig zelf te monteren dankzij de uitgebeide Nederlandstalige handleidingen. Mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, dan is elektrischeboiler.eu altijd bereikbaar via de mail of per telefoon. 

https://elektrischeboiler.eu/