Bullwackie
Image default
Bloemen

Thuiskweek? Bestel je zaden online!

Voor een unieke wie tzaden aanbieding zorgt Weedseedsexpress regelmatig.  Als je rechtsboven aan op sale klikt verschijnen de actuele koopjes. Het gaat hier niet om de uitverkoop van tweederangs of oude zaden. In de sale bij Weedseedsexpress vind je iedere maand andere weedzaadje tegen scherpe prijzen. Het gaat om populaire zaden.

Deze actie is echt bedoeld als cadeautje voor de klant. Ons advies: check de aanbiedingen regelmatig, op een gegeven moment staat jouw favoriete zaad ertussen! Soms gaat het om een procentuele korting op de eindprijs van bijvoorbeeld 7% of 10%. Een andere keer krijg je bij de aankoop van 10 zaden, 10 extra opgestuurd. Dit kan dus al snel een paar tientjes schelen.

Een zaadje dat bijzonder goed beoordeeld wordt is Northern lights autoflower. Veel kwekers geven 5 sterren: het maximale aantal. Het plantje groeit snel en goed. Het THC-gehalte is met 20% aan de hoge kant. De smaak wordt getypeerd als boomfruit, Citrusachtig en tropisch. Northern lights autoflower is binnen, buiten en in een kas te kweken. De maximale opbrengst ligt tussen de 175 en 400 gram per vierkante meter. De plantjes kunnen tussen de 70 en 170 cm hoog worden. Ze bloeien zo rond de 63-70 dagen. De schimmelbestendigheid is gemiddeld, dus houd dat een beetje in de gaten.

Weedseedsexpress is een Nederlands bedrijf, maar de klanten komen echt overal vandaan. Vandaar dat je bedragen ook in bijvoorbeeld US Dollar, Canadese Dollar, New Zealand Dollar, Australian Dollar, British Pound, Braziliaanse Real, Danish Krone en Norwegian Krone kunt opvragen. Een complete prijslijst staat ook online. Een en ander op alfabetische volgorde, super handig. Alle content op Weedseedsexpress is in het Nederlands en het Engels te lezen. De prijzen die je online ziet staan zijn all-in. Er komen geen verzendkosten meer bij. Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag verwerkt. Dit betekent bezorging de dag erna. Heb je nog vragen? Die worden het snelst beantwoord via de online chat: het blauwe tekstwolkje.

https://weedseedsexpress.com/nl