Bullwackie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verschillende soorten verpakkingstechnieken

Er zijn verschillende opties om uw producten te verpakken. Dit heeft alles te maken met de verschillende soorten producten die er zijn. In deze blog bespreken we de verschillende technieken gecombineerd met de verpakkingsmachines.

 

Palletwikkelaar

Heeft u een grotere vracht zoals pallets of kratten die klaargemaakt moeten worden voor transport? Met een palletwikkelaar wordt het inpakken van grotere goederen makkelijker gemaakt. Het kiezen van de juiste palletwikkelaar is complex en vereist ervaring. Met een palletwikkelaar worden er namelijk dunne laagjes plastic folie om de lading gespannen. Dit zorgt voor stabilisatie en bescherming van de vracht.

 

Horizontaalwikkelaars

Een horizontaalwikkelaars kan de producten makkelijk en snel verpakken en bundelen met wikkelfolie. Aan de hand van deze verpakkingsmachine verloopt uw logistieke proces sneller én efficiënter. Idepack heeft een ruim assortiment semi-automatische en volautomatische foliewikkelaars, geschikt voor het verpakken van alle soorten verzendingen.

 

Verpakkingsmachines

Wanneer u uw verpakkingsproces wilt versnellen of verbeteren, is Idépack Verpakkingsmachines B.V. de ideale partner. Zij hebben namelijk veel ervaring in de verschillende machines. Hun moto is ‘Kwaliteit in oplossing én relatie’, daarmee proberen ze iedere keer weer bestaande en nieuwe relaties pro-actief van dienst te zijn met lange-termijn-oplossingen en een actieve samenwerking.

 

Wilt u meer informatie of meteen een offerte aanvragen?

Hebben we uw interesse gewekt of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan eens een kijkje op de website van Idepack. Of neem direct contact op!

 

 

https://www.idepack.nl/