Bullwackie
Image default
Dienstverlening

Design & Finish, de aannemer in Den Haag, van ontwerp tot realisatie

Ben je opzoek naar een aannemer in Den-Haag? Dan kun je terecht bij Design en Finish. Zij zijn een bedrijf die je helpt bij het renoveren, verbouwen en ontwerpen van jouw droomwoning. Ze staan voor je klaar en helpen je bij het ontwerpen van de woning en vinden het belangrijk dat er goed geluisterd en gekeken wordt naar al jouw wensen. Het bouwen van een nieuw huis lijkt in het begin misschien makkelijk, maar dat is het zeker niet! Er komt enorm veel kijken bij het bouwen van een huis en dat moet ook allemaal geregeld en georganiseerd worden. Design en Finish regelt alles binnen het bouw project, zoals de elektriciens, de loodgieters, tegelzetters, schilders enzovoort. Ook moet er gaandeweg keuzes gemaakt worden in de styling van bepaalde onderdelen in het huis, hierbij helpt Design en Finish je graag! Benieuwd wat zij nog meer doen? Lees dan nog even verder! 

Renovatie:

Niet alleen kunnen zij je helpen bij alles wat er komt kijken bij het bouwen van een nieuw huis of pand, heb je bijvoorbeeld een monumentaal pand en wil je graag wat elementen laten renoveren? Dan kan ook hier Design en Finish jou helpen. Het is belangrijk dat er goed gekeken wordt naar welke elementen er gerenoveerd kunnen worden en welke er verbouwd moet worden. Sommige elementen in een monumentaal pand kunnen zo dusdanig oud en versleten zijn dat deze vervangen moeten worden of opnieuw gemaakt moeten worden. Zij gaan je er bij helpen alles weer net zo mooi te krijgen als dat het altijd al is geweest. 

Vind je het fijn dat alles door hetzelfde bedrijf gedaan word en geregeld wordt en wil je graag 1 contactpersoon in het proces van jouw verbouwing, renovatie of ontwerp, dan ben je bij Design en Finish aan het juiste adres. Zij staan met alle plezier voor je klaar!