Bullwackie
Image default
Eten en drinken

Voortreffelijke kipsaté

Wie houdt er nou niet van een eerlijke kipsaté? Als je mensen over de vloer krijgt voor een lekker dinertje of een gezellig barbecue is kipsaté een echte musthave. Als je dan kiest voor de kipsaté wil je natuurlijk wel de beste van de beste kipsaté hebben. Gelukkig ben je dan bij LeJean aan het juiste adres en je hoeft er niet eens je huis voor uit. Bij de slager webshop kun jij kiezen uit ons grote assortiment aan vlees waaronder ook een voortreffelijke kipsaté.

Over het vleesatelier

Bij het vleesatelier draait alles om vlees van een uitstekende kwaliteit. Op de webshop, die in 2017 is opgericht, vind je de meest bijzondere stukken vlees. Wil jij een keer wat nieuws proberen zoals een stukje Krokodillen filet of een stukje zebra? Dan kan dat! Maar je kunt natuurlijk ook gewoon gaan voor de smaakvolle klassiekers zoals de kipsaté. Om ervoor te zorgen dat wij zeker weten dat de dieren een volmaakt leven hebben gehad, nemen wij een bezoekje aan de boerderijen. Onze inkopers reizen dan af naar Australië, Afrika, Argentinië, noem maar op. Op deze manier zorgen wij ervoor dat ons vlees uniek en goed is.

Soorten Kipsaté

Bij de webshop van LeJean kun jij kiezen uit niet een maar drie verschillende soorten kipsaté. Je kunt gaan voor de gewone kipsaté van ongeveer 20 stokjes, die erg geschikt is voor een gezellige barbecue. Dan heb je nog de kipdij saté van ongeveer 10 stokjes, die super lekker mals is en de mini kipsaté van ongeveer 10 stokjes, die super geschikt is voor een leuke borrel.

Afhalen of bezorgen bij het vleesatelier

Natuurlijk kun je bij de webshop ervoor kiezen om jouw bestelling thuis te laten bezorgen. Als je een bestelling plaatst van boven de 50 euro, zijn de verzendkosten gratis. Dat is natuurlijk super handig als je een feestje of een kleine bijeenkomst aan het plannen bent. We hebben nu naast de webshop ook sinds 2020 een echt vleesatelier op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam. Dus wil jij graag nog even verder rondneuzen in een echte winkel? Aarzel dan niet en komt langs om ons mooie vlees assortiment te bewonderen.