Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Schoonmaakmiddelen voor de horeca

Ben je horeca ondernemer? Dan ben je vast wel eens opzoek naar professionele schoonmaakartikelen? Schoonmaak is in een horeca tent erg belangrijk. Het is dan ook van belang dat je professionele schoonmaakartikelen gebruikt. In de horeca werk je veel met eten en drinken. Hiermee wordt vaak geknoeid en het kan dan soms erg vies worden in de tent. Dit moet je altijd gelijk schoonmaken anders schrik je klanten weg. Tafels moeten netjes schoon, de stoelen, de vloer en dan heb ik het nog geen eens gehad over de keuken. In deze blog een aantal middelen die je kan gebruiken voor de schoonmaak van je horeca tent.

Schoonmaakmiddelen voor de keuken
Voor de perfecte reiniging in de keuken kan je Econom gebruiken. Dit is een veelzijdig ontvettingsmiddel. Het ontvet alles gemakkelijk en snel. Het product laat geen strepen achter, je vaat en voorwerpen drogen strooploos op. Je gebruikt Econom voor het tussendoor ontvetten, de afwas of bij de schoonmaak van de keuken.

Voor het schoonmaken van de vloeren wanden en apparaten kan je het beste Cleanstar hybride ontvetter gebruiken. Deze krachtige ontvetter verwijdert zonder enige problemen minerale en plantaardige vetten, olie nicotinte en stof. Perfect voor het ontvetten van de keuken wanden en apparaten.

De tafels en stoelen
Voor de tafels en stoelen kun je het beste ook desinfecterende schoonmaakmiddelen gebruiken. Je kan hierbij denken aan de Sipro Unides. Dit schoonmaakmiddel reinigt en desinfecteert in 1. Het dood alle bacteriën en virussen met gemak. Dit is erg van belang in de corona tijd. Je wilt er uiteraard voor zorgen dat niemand in je horeca besmet raakt. Reinig dan ook regelmatig alle stoelen en tafels. Elke keer als een klant klaar is met eten en drinken en vertrekt, desinfecteer dan eerst alles voordat de volgende klant gaat zitten.

Behoud klanten en voorkom de spreiding van het corona virus door je tent goed schoon te houden.

http://fayon.nl