Bullwackie
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Hengelo: de directie denkt aan heel veel nieuwe mogelijkheden

Leuk schildersbedrijf Hengelo. De directie droomt lekker over hun toekomst met hopelijk heel veel werk in de zeer vele pretparken, zeg maar attractieparken. En dan denken we natuurlijk niet alleen aan De Efteling in het Brabantse Kaatsheuvel. Want er zijn zeker nog wel meer pretparken te vinden in ons land. Hier gaan we later op in. Nu keren we eerst nog even terug naar De Efteling in Kaatsheuvel in onze groene provincie Brabant. We hebben het gehad over het bos wat helemaal is gevuld met sprookjes. Schildersbedrijf Hengelo.

Het bos in de Efteling zit helemaal vol met sprookjes

Schildersbedrijf Hengelo. We hadden het ook over de slechte rol van de wolf. Hoe deze grote rotzak zijn tanden zette in heel erg veel schapen. En helaas is het niet bij schapen gebleven. Ook mensen die kamperen in een tent zijn helaas niet langer veilig. Want de tenten worden open gegeten door de wolf. De wolf is dan op zoek naar zoveel mogelijk voedsel. Helaas zijn diverse mensen al in hun flikker gebeten. Hoe kun je dit onheil tegengaan? Door je als mens goed te bewapenen met een knuppel.

Zelfs een grote metalen klamboe in de strijd tegen de wolf

Schildersbedrijf Hengelo. Of een schietwapen behoort ook tot de vele mogelijkheden. Kortom schiet die wolf dood zo snel als het kan om zo verder onheil tegen te gaan. Er is zelfs iets nieuws bedacht en gemaakt in de strijd tegen de wolf namelijk een metalen klamboe. Deze metalen klamboe is verkrijgbaar in diverse maten. Er zijn metalen klamboes, zeg maar kooien, voor één persoon en zeker ook voor meerdere personen. Het moeilijke bij een aanval van een wolf is dat je niet weet of hij komt. Schildersbedrijf Hengelo.