Bullwackie
Image default
Bedrijven

Eerst verkopen dan pas een nieuwe woning kopen het kan!

Voorkom dubbele hypotheeklasten

Bent u zich aan het orienteren om te gaan verhuizen, dan kan het u niet zijn ontgaan, veel woningen worden snel verkocht vaak al binnen enkele weken. Door de krapte op de woningmarkt is er een grote vraag naar (betaalbare) huizen en staan potentieele kopers in rij om een woning te kunnen bezichtiging zodra deze in de verkoop gaat.

Als u ook graag een nieuwe woning wilt aankopen is het daarom belangrijk om snel te kunnen schakelen voordat de woning al is verkocht aan iemand anders. Bij de aankoop van uw nieuwe woning wilt u alleen natuurlijk niet risico lopen op dubbele hypotheeklasten doordat uw oude woning niet direct verkocht raakt. Sons Real Estate biedt uikomst in deze situatie, wij bieden de mogelijkheid om na de verkoop in uw eigenhuis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor kunt u vanuit uw eigen huis op gemak opzoek naar een nieuwe woning, doordat u precies weet hoeveel hoeveel de verkoop u heeft opgeleverd kunt u zoeken in de prijsklasse die aansluit bij de financiele mogelijkheden. Daarnaast kunt u snel schakelen als u uw droomhuis heeft gevonden, u kunt direct een bod uitbrengen en heeft geen onzekeheid over het feit of uw oude woning wel verkocht raakt.

Vrijblijvend een bod aanvragen

Op de website kunt u gemakkelijk kosteloos een bod op uw woning aanvragen. Het is mogelijk om een globaal bod op afstand uit te brengen of komen vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling, vervolgens brengen we een marktconform bod uit op uw woning, dit alles is volledig vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verboden.

Uw huis direct verkopen zonder kosten

De hoogte van het bod dat wij uitbrengen is het bedrag dat de verkoop van de woning u netto oplevert. Als u op ons aanbod ingaat nemen wij kosten voor de verkoop voor onze rekening. De koopovereenkomst wordt voor u opgesteld en de notariskosten nemen wij ook voor onze rekening. Indien u gaat verhuizen en overbodige huisraad heeft kunt alle spullen die u niet mee wenst te verhuizen gewoon in de woning achterlaten, wij dragen de kosten voor het afvoeren van uw oude huisraad. Vraag nu een bod aan en verkoop uw woning direct, zonder verkoopstress en onzekerheid

https://sonsrealestate.nl/