Bullwackie
Image default
Auto's en Motoren

Hyundai i10 occasions zijn erg geliefd

Ze zijn populair, de Hyundai i10 occasions. En dat is niet voor niets het geval, want voor wat als een stadsauto omschreven wordt biedt deze Hyundai gewoon heel veel. Dat geldt dus ook voor de Hyundai i10 occasions, die vaak heel snel weer een nieuwe eigenaar hebben.

Droomauto

Zeker voor wie zich in de stad beweegt is een van de beschikbare Hyundai i10 occasions een droomauto. De auto is vanwege zijn compacte formaat ideaal voor in de stad maar biedt aan de binnenkant wel ruimte aan vier volwassenen. De auto heeft wat betreft de occasions een 1.0 en een 1.2 liter uitvoering en de auto is buitengewoon zuinig. Met slechts een liter benzine leg je zomaar meer dan twintig kilometer af. De auto heeft standaard vijf deuren.

Een kwalitatieve auto

Zeker de Hyundai i10 occasions zijn goedkoop, zeker afgezet tegen wat je krijgt en afgezet tegen concurrerende auto’s als de Citroën C1, de Opel Karl en de Kia Picanto. Nog een voordeel is dat de auto zeer kwalitatief is. De gemiddelde Hyundai-eigenaar ervaart nauwelijks problemen met de auto.

Pechhulp on demand voor de auto

Als je een occasion koopt, dan is de kans aanwezig dat je vroeg of laat een keer te maken krijgt met pech. Ook daar hoef jij je geen zorgen om te maken, want met de pechhulp on demand voor de auto heb je in negen van de tien keer binnen een half uur een monteur van Centraal Beheer bij je. Je hoeft geen abonnement te hebben, het is gewoon een kwestie van bellen en de pechhulp komt naar je toe om te helpen, en dat dag en nacht. Via de app kun je zien waar de monteur is en hoe lang het nog duurt voor die bij je is.